Helinick – Avantajele unui sistem de pontaj electronic!

helinickPentru a creste eficienta de lucru a angajatilor, Helinick recomanda utilizarea unui sistem de pontaj electronic. Firma Helinick iti vine in ajutor cu sisteme individuale sau conectate la cele de control al accesului in unitate, prin care poti monitoriza si gestiona timpul petrecut de personal in interiorul firmei. In plus, Helinick analizeaza situatia fiecarei societati si in functie de aceasta, adapteaza software-ul sistemului de pontaj la necesitatile curente. Dupa instalare, acesta poate fi modificat daca situatia se modifica sau nevoia de securitate creste. Sistemul de gestiune a timpului angajatilor permite in timp optimizarea costurilor. Acest sistem poate fi independent sau conectat la sistemele de control acces prin intermediul unei singure baze de date.

Pe baza de cartela sau alta forma de inregistrare a accesului software-ul creat de firma stocheaza datele cu privire la orele de intrare si iesire a angajatilor din cladirea societatii si poate calcula exact timpul petrecut in interior. Utilizarea unui astfel de sistem de pontaj electronic eficientizeaza procesul de calcul al salariilor si va scapa de corvoada listelor cu semnaturi si inregistrari si calcule inutile. Pe langa acest aspect, personalul firmei va fi mult mai atent si mai punctual in ceea ce priveste sosirea la munca, nemaiexistand forme de a reda o ora incorecta. Sistemele de pontaj electronic aduc un aport deosebit intr-un punct esential al managementului intreprinderii moderne si anume in planificarea si controlul costurilor si in motivarea personalului. Aceste sisteme se dovedesc a fi tot mai utile compatimentelor de personal sau contabilitate din toate firmele active, mici sau mari si mai ales acolo unde se lucreaza in mai multe schimburi. Sistemul de pontaj este usor de asimilat si utilizat de catre oricine si dispune de multe facilitati. Pontajul se poate efectua intr-un singur punct sau in mai multe puncte si locatii, toate putand fi urmarite dintr-o singura locatie, in reteaua de date a firmei sau prin intermediul internetului.

Compania Helinick, infiintata in Bucuresti activeaza in domeniul securitatii si sigurantei. La inceput, activitatea firmei se baza pe importul si comercializarea sistemelor de securitate, insa in prezent aceasta realizeaza solutii de integrare a sistemelor de siguranta, fiind lideri pe piata romaneasca. Valorile care sunt dezvoltate de societate sunt consecventa, spiritul de echipa, profesionalismul, exactitatea si promptitudinea. Firma dispune de o echipa cu o mare putere de munca, capabila sa ofere solutii chiar si pentru cele mai dificile probleme. In plus, societatea Helinick si-a asumat raspunderea in respectarea legilor si a protejarii mediului. Helinick este o companie independenta si are libertatea de a alege cele mai bune produse si tehnologii pentru clientii sai. Firma ofera pachete de servicii profesionale pentru instalarea, intretinerea si mentenanta sistemelor pe tot teritoriul tarii.

Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile oferite de companie si, in special, despre sistemul de pontaj electronic acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Helinick. Sistemul de pontaj electronic este recomandat pentru a creste calitatea si eficienta personalului unei companii. Achizitioneaza sistemul de pontaj electronic oferit de Helinick pentru imaginea companiei tale.

Datele de contact ale firmei Helinick

Adresa firmei: Str. Eraclie Arion, Nr. 4, Sector 1, Bucuresti

Telefon: 021 404 44 44

Email: office@helinick.ro