Hattrick Sport va propune gazon fibrilat pentru un teren de sport impecabil!

68e5fa489944d3a19756b088abe5e3a6Intretinerea gazoanelor de pe terenurile sportive este un aspect extrem de important deoarece calitatea terenului primeaza in desfasurarea optima a oricarei activitate din domeniul sporturilor. Deoarece un gaz natural presupune cheltuilei foarte mari cu intretinere dar si din cauza faptului ca depinde intr-o mare proportie de conditiile climatului natural, solutia cea mai fiabila o reprezinta investitia intr-un gazon fibrilat. Pentru echipele de fotbal,gazonul fibrilat este cea mai inteligenta miscare deoarece le permite acestorea derularea meciurilor in conditii exceptionale.

Daca sunteti in cautarea unui gazon fibrilat pentru orice tip de teren de sport trebuie sa stiti ca oferta firmei Hattrick Sport este mai mult decat imbietoare. Specializata in realizarea bazelor sportive prin intermediul gazonului sintetic, compania Hattrick Sport se adreseaza unei game variate vde terenuri sportive precum cele de fotbal, de baschet, de handbal sau de tenis. Toate gazoanele comercializate de aceasta sunt de calitate de top si la preturi extrem de avantajoase.

Care sunt avantajele utilizarii unui gazon fibrilat?

Avantajele utilizarii unui gazon fibrilat pe orice teren de sport sunt multiple: in primul rand pot fi folosite cu succes pentru amenajarea unui teren sportive acoperit , ofera posibilitatea echipelor sportive de a juca in orice perioada a anului, in conditii mai mult decat perfecte si nu trebuie intretinut ca si un teren natural, unde iarba are nevoie de un regim special permanent.

In primul rand, gazonul fibrilat nu trebuie udat in comparative cu cel natural care trebuie udat in anumite sezoane chiar si zilnic. Totodata, gazonul fibrilat nu se toceste si rezista la toti factorii de mediu.

In functie de destinatia sportiva, trebuie sa alegeti gazonul fibrilat care se potriveste terenului vostru. Aceasta alegere se face in functie de materialul din care este confectionat gazonul respectiv, pentru terenurile de tenis este necesar un gazon fibrilat din polipropilena iar pentru terenurile de fotbal se recomanda polietilena deoarece este mult mai moare si nu juleste pielea jucatorilor.

In cazul meciurilor de fotbal, aceste gazon fibrilat a primit chiar aprobarea FIFA da fiind cel mai calitativ si recomandat tip de gazon pentru utilizarea in meciurile internationale cu conditia ca acesta sa aiba o inaltime de 55 milimetri pentru a diminua riscurile de accidentare a jucatorilor de pe terenul de fotbal.

Gazonul fibrilat nu are nevoie deloc de periere si dintre toate tipurile de gazoane sintetice este cel care rezista cel mai mult in timp.

Alege Hattrick Sport – furnizorul perfect de gazon fibrilat de cea mai buna calitate!

Compania Hattrick Sport este specializata in comercializare multor tipuri de gazoane artificiale si sintetice. Toate produsele sunt de cea mai buna calitate iar garantia acestui fapt se reflecta in seriozitatea cu care firma Hattrick Sport trateaza fiecare comanda primita de la clienti. Daca va doriti un gazon fibrilat care sa mearga perfect cu terenul de sport pe care-l detineti accesati pagina de internet a companiei iar echipa de profesionisti Hattrick Sport va gasi solutia potrivita in acest caz.