Hartie neteda de fuziune sticla in cuptoare de tip HOTPOT

Iti desfasori activitatea in domeniul prelucrarii sticlei si ai nevoie de un plus de protectie pentru cuptoarele profesionale? Vrei sa te bucuri de un randament mult mai bun dar si de produse de o inalta calitate? ABC-456 COM iti propune un produs a carui eficienta este dovedita: hartie neteda de fuziune sticla in HOTPOT.

Proiectata sa reziste la temperaturi de pana la 900 de grade Celsius, hartia pentru cuptoare HOTPOT este o investitie viabila, menita sa creasca productivitatea si nivelul de siguranta al cuptoarelor profesionale. Hartia se utilizeaza ca substrat pentru fuziunea sticlei, asigurand o suprafata neteda sticlei topite.

Pentru un plus de precizie,  suprafata care trebuie sa fie in contact cu sticla topita este indicata chiar pe foaie.

Cele mai mari avantaje oferite de hartia neteda de fuziune sticla in cuptoare de tip HOTPOT este asigurarea unei suprafete fara defecte a sticlei fuzionabile, rezistenta exceptionala la socul termic, grosime neglijabila pentru utilizarea la temperaturi inalte, asigurarea unor  randamente maxime in fasonarea sticlei.

ABC-456 COM iti pune la dispozitie tot ceea ce te intereseaza in materie de acest produs, gama fiind una extinsa, in mai multe dimensiuni,  si la preturi avantajoase. Si pentru ca tu sa te bucuri de prorietatile acestui produs unic pe piata, firma noastra iti asigura livrari rapide in toata tara!

Hartie neteda de fuziune sticla HOTPOT-Inovatie in tehnica prelucrarii sticlei la cald

Fuzionarea sticlei este una dintre cele mai meticuloase si mai dificile procedee din industria sticlei. Obtinerea unor rezultate notabile  pentru  cuptoarele de tip HOTPOT se datoreaza utilizarii acestei hartii netede pentru fuziunea sticlei.

Cuptoarele HOTPOT,  noua tehnologie din domeniul prelucrarii sticlei pentru HAND MAKE-ri.

Arta prelucrarii sticlei ramane o arta si totodata, un domeniu dedicat profesionistilor. Si pentru ca, astazi, arta se afla intr-o stransa conexiune cu tehnologia, specialistii din domeniul sticlei au la dispozitie si cuptoarele de tip HOTPOT, cuptoare capabile sa prelucreze sticla intr-o maniera impecabila, utilizand Cuptorul cu microunde din bucatarie.

Cuptoarele de fuziune de tip HOTPOT sunt proiectate sa functioneze cu materiale de ultima generatie si cu proprietati remarcabile. Una dintre aceste componente este si hartia neteda de fuziune sticla pentru HOTPOT.

Avantaje hartie neteda de fuziune sticla pentru HOTPOT

–          asigura o suprafata neteda sticlei topite

–          ajuta cuptorul sa nu aiba imperfectiuni

–          rezista la temperaturi de utilizare de pana la~ 900 de grade Celsius (excelenta stabilitate la temperatura)

–          conductivitate termica mica

–          acumulare de caldura mica

–          greutate redusa

–          suprafata sticlei fuzionate ramane neteda, fara asperitati si fara bule

–          ajuta la obtinerea unor produse din sticla de intalta calitate si cu o estetica ireprosabila

–          este disponibila in mai multe dimensiuni, in functie de tipul cuptorului

–          suprafata care trebuie sa fie in contact cu sticla topita este indicata chiar pe foaie

–          se poate taia la dimensiunea dorita

–          are un pret foarte accesibil

Pentru a comanda hartie neteda de fuziune sticla pentru HOTPOT este suficient sa apelezi la ABC-456 COM, furnizor specializat pe acest segment de produse. Informatii suplimentare gasesti pe www.abc-456.com.