Hale metalice industriale doar prin Dumistreli

Hale-metalice-industriale-Suceava-KW089Raport calitate-pret excelent, timp redus de executie, durabilitate, rezistenta si design modern. Acestea sunt doar o mica parte din avantajele pe care halele metalice industriale, le ofera celor aflati in cautarea unor solutii optime de constructie. Mai mult decat atat, sitemele metalice sunt cele mai flexibile si mai permisive dintre sistemele de construire, ce au la baza tehnologii noi, care permit depasirea limitelor dimensionale si volumetrice. In plus, halele metalice industriale sunt utilizate in productie, logistica, depozitare, prezentare sau in domenii agro zootehnice.

Populare printre cei care simt nevoia de sptiu si de constructii voluminoase, halele industriale pot fi construite atat din materiale conventionale cat si din profile metalice, sau combinand cele doua variante. Pentru ca rezultatul sa fie cel asteptat, alegerea tipului de hala necesita o atentie deosebita si trebuie sa aiba in vedere aspecte ce tin de dimensiunea necesara, destinatia, bugetul alocat si timpul de construire. Cu toate acestea, halele industriale cu structura metalica sau mixta au grad redus de dificultate in proiectare si executie, reprezentand totodata o solutie moderna pentru spatiile comerciale si industriale.

Sistemul unei cladiri de tip hala metalica are in componenta sa urmatoarele elemente:

– structura principala si secundara de rezistenta, realizata din tabla sudata cu sectiune eficienta sau europrofile;

– sisteme variate de acoperis, cu atic sau streasina, realizate din panouri sandwich;

– sisteme variate de pereti, realizate din panouri sanwich;

– cai si grinzi de rulare;

– planseu mezanin;

– izolatie termica si fonica.

O hala metalica industriala reprezinta o investitie optima si pe termen lung, ce atrage dupa sine numeroase avantaje, greu de ignorat. Astfel, rapiditatea cu care sunt ridicate aceste constructii, este un avantaj major. Mai exact, intre faza de consultanta si  finalizarea helei metalice sunt doar cateva saptamani. Timpul redus de executie este cu 75% mai redus decat in cazul cladirilor din beton. Montajul rapid, este de asemenea un alt avantaj, cu pierderi minime. La toate acestea se mai adauga rezistenta, siguranta constructiei si nu in ultimul rand costul redus. In plus, cladirile pe structura metalica se potrivesc oricarui tip de cladire, asigura rezistenta deosebita la vant, seism si zapada, ofera posibilitati de extindere ulterioara a constructiei si o durata de viata de pana la 50 de ani.

Dumistreli, specialistul constructiilor metalice, vine in sprijinul clientilor sai cu hale industriale metalice Suceava, realizate in functie de necesitati si solicitari, totul pentru ca rezultatul sa depaseasca asteptarile. Indiferent de tipul constructiei metalice, structura principala este formata din stalpi, grinzi, contravantuiri si portale. Spatiile halelor sunt confectionate fie din profile laminate sau zincate, fie din table sudate. Avem la baza o echipa de specialisti, cu experienta in domeniu gata sa raspunda cu succes chiar si celor mai exigente cerinte venite din partea clientilor, avand ca suport echipamente perfomante, de ultima generatie. Profesionalism, calitate si preturi mici, aceasta este oferta Dumistreli Suceava.

Gama de produse Dumistreli cuprinde: structuri metalice, hale metalice, poduri, diguri metalice de protectie, pereti cortina, usi si porti, tamplarie aluminiu si PVC, balcoane cladiri, precum si multe altele. Mai mult decat atat, echipa Dumistreli ofera consultanta, servicii de montaj si intretinere. Pentru informatii si detalii suplimentare, acceseaza pagina noastra de internet, si alege sa ai alaturi un partener responsabil, capabil sa-ti furnizeze atat solutii eficiente in domeniul constructiilor cat si servicii de inalta calitate.