Hale industriale de calitate premium, doar de la Sagex!

1450686_548796441876035_185509440_nDaca aveti nevoie de constructii de hale industriale cu diverse structuri nu ezitati si apelati la o firma de profesionisti in domeniu precum Sagex!

Indiferent de cerintele voastre, firma Sagex stie exact cum sa personalizeze solutiile astfel incat produsuele finite sa fie placul tuturor!

Pentru realizarea acestor hale industriale firma Sagex utilizeaza doar echipamente si utilaje de ultima generatie, materiale de constructie extrem de performante dar si intreaga experienta a unei intregi echipe de profesionisti care luate impreuna garanteaza succesul unor lucrari de calitate exceptionala si la standarde foarte inalte!

Sagex- specialisti in hale industriale de calitate exceptionala !

Calitatea unor hale industriale este data de anumite conditii tehnice si economice care , daca sunt indeplinite, si rezultatul final va fi unul pe masura asteptarilor.

In primul rand, halele industriale trebuie sa fie durabile. Durabilitatea acestora este data de calitatea materialelor folosite dar si de tehnica de executie, de solutiile alese pentru proiectare, felul in care sunt intretinute aceste hale industriale si cum sunt ulterior exploatate. Sa nu uitam ca un mare aport asupra duratei de viata a halelor este adus si de rezistenta la inghet si dezghet, umiditate, fum, gaze sau noxe.

Un alt factor decisive legat de calitatea halelor industriale este rezistenta la foc. Tinand cont ca in cele mai multe hale industriale exista materiale , utilaje sau materii prime trebuie ca aceste tipuri de constructii industriale sa fie rezistente in caz de incendiu si sa-si pastreze caracteristicile intacte.

Totodata, toate tipurile de hale industriale trebuie sa fie robust pentru a putea sustine intreaga structura chiar si in cazuri exceptionale.

Halele industriale trebuie sa indeplineasca si anumite conditii economice si oragnizatorice printre care se numara costul constructiilor, solutiile tehnice, materialele utilizate la ridicarea acestor hale industriale, termenul de executie al lucrarilor si punerea lor in functiune. In plus, halele industriale trebuie sa aiba un aspect placut si sa functioneze optim in conformitate cu destinatia constructiei industriale. Climatul interior din interiorul acestor hale industriale trebuie sa fie la randul lor unul corespunzator, incepand cu temperatura, gradul de umiditate si iluminare si termina cu ventilatia aerului.

Ce tipuri de hale industriale regasim in oferta Sagex?

Firma Sagex vine in intampinarea clientilor cu mai multe tipuri de hale industriale , in functie de materialele de constructie din care sunt realizate.

Puteti opta pentru hale industriale cu structura din beton, hale industriale pe structura metalica sau hale industriale cu structura mixta.

Halele industriale ce au structura realizata din beton au ca avantaj faptul ca sunt rezistente in fata incendiilor, nu prezinta costuri mari de executie, au o durata mare de viata si mentenanta este extrem de redusa.

Halele industriale ce au la baza o structura metalica sunt confectionate dintr-un otel maleabil , usor, reciclabil si care este extrem de usor de montat. Practic, hala este usor de transportat, fundatiile lor sunt mult mai mici si pot fi combinate cu success si cu alte tipuri de materiale. In plus, suporta diverse tipuri de incarcari si de modificari structurale, halele putand fi usor de extins.

Halele industriale cu structura mixta se monteaza rapid si usor si prezinta un cost redus de transport.