GynecoLand – Spune stop cancerului mamar

logo-slogan-page-001Anual, in Romania, sunt diagnosticate peste 10.000 de femei cu cancer la san avansat sau metastatic. Este o cifra ingrijoratoare si din pacate, in continua crestere, in 2011 Romania fiind desemnata tara cu cea mai mare rata a mortalitatii din Uniunea Europeana. Mai trist este faptul ca 90% dintre paciente afla despre boala tarziu, atunci cand afectiunea este intr-o forma grava, ceea ce scade dramatic sansele de supravietuire. O femeie informata este o femeie puternica, motiv pentru care revine in responsabilitatea fiecareia dintre noi sa cunoastem informatiile care ne pot salva viata si sa avem accesul la un tratament adecvat, menit sa ne redea sansa la o viata normala, lipsita de afectiuni. GynecoLand este un centru de diagnosticare si tratament al bolilor genitale si mamare, adresat in special femeilor, cu laborator propriu de analize acreditat RENAR in domeniul senologic si ginecologic. In plus,  la GynecoLand orice pacienta internata beneficiaza de cele mai atente consultatii si tratamente eficiente in diversele afectiuni cu care se confrunta.

Cancerul la san – Condamnare sau speranta?

Statisticile referitoare la cancerul mamar au dezvaluit o realitate trista, insa adevarata: boala nu alege si nu iarta. Victime putem fi oricare dintre noi, mama, sora, bunica sau sotie. Din pacate, la ora actuala multe dintre femeile bolnave nici nu stiu ca sufera de cumplita boala si asta pentru ca de cele mai multe ori, cancerul la san este un ¨dusman tacut¨ care rar isi face simtita prezenta, iar atunci cand o face, simptomele nu sunt clare. Pielea modificata ca o coaja de portocala sau cutata, mamelonul modificat, inversia mamelonara, afundarea mamelonului, asimetria sanilor, aparitia unui nodul in san sau in axila, sunt doar cateva din semnele care prevestesc existenta cancerului mamar. Chiar si cel mai mic semn trebuie tratat cu maxima responsabilitate si este obligatorie vizita la medicul specialist, si asta pentru ca orice intarziere in diagnosticarea cancerului la san scade drastic sansele de vindecare.

Cauzele ce stau la baza aparitiei cancerului mamar sunt dintre cele mai diverse, incepand cu factorii genetici/ereditari, traumatisme ale sanilor, radioterapie sau iradierea sanului si terminand cu dieta bogata in grasimi si saraca in fructe si legume. Mai mult decat atat, chiar daca este o boala des intalnita la femeile de peste 40 de ani, media de varsta a pacientelor scade ingrijorator, ajungand ca boala sa faca victime si in randul tinerelor.

GynecoLand – Din grija pentru sanatatea ta

Pentru a afla din timp daca te numeri sau nu printre pacientele cu cancer mamar, orice consultatie conteaza. La GynecoLand gasesti sprijinul de care ai nevoie, centrul de diagnosticare si tratament avand la baza medici specialisti, cu o vasta pregatire in domeniu dar si aparatura performanta, de ultima generatie pentru depistarea precoce a cancerului la san.

Printre serviciile oferite de GynecoLand, se numara: ecografie mamara, consultatie senologica, mamoplastie, senoelastografie, examen histopatologic, teste genetice cancer la san, operatii mamare, mamografie digitala, precum si multe altele. Dincolo de toate acestea, conditiile de spitalizare sunt premium, spitalul dispunand de rezerve in regim hotelier, cu amenajari la nivelul spitalelor private.

Pe langa serviciile specializate de ginecologie si senologie, Centrul GynecoLand ofera pacientelor sale si servicii suplimentare de chirurgie generala, estetica chirurgicala si nechirurgicala, endocrinologie, urologie, psihologie, cardiologie, precum si medicina de familie. Pentru informatii suplimentare, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.