GynecoLand-Expert in laparoscopie

laparoscopieConsiderata o tehnica medicala revolutionara, laparoscopia este chirurgia minim invaziva ce nu necesita incizii abdominale mari ci doar incizii de cativa milimetri, aceasta fiind si o operatie confortabila, sub anestezie, ce nu implica dureri. Cum se realizeaza o laparoscopie? Extrem de simplu: un instrument subtire, numit laparoscop este introdus in cavitatea abdomenului si ofera chirurgului sau medicului ginecolog o imagine foarte clara, pe un monitor TV, din interiorul cavitatii abdominale.

Laparoscopia este recomandata in special pentru diagnosticarea cauzelor infertilitatii, precum si pentru diagnosticul unor afectiuni precum chisturi, aderente, fibroame si infectii.

La Centrul GynecoLand gasesti cei mai buni medici specializati in laparoscopie. Acestia ofera servicii de diagnostic si tratare a afectiunilor ginecologice, intr-un ambiant confortabil si modern. Gratie conditiilor excelente de spitalizare, refacerea pacientelor este una rapida, fara complicatii, spitalul dispunand de rezerve in regim hotelier, amenajate pentru un nivel crescut de confort.

De ce sa-ti risti sanatatea cand poti printr-o metoda foarte simpla sa descoperi si sa elimini eventuale tumori sau alte probleme de ordin ginecologic? La Centrul de diagnostic si tratament al bolilor genitale si mamare GynecoLand gasesti grija de care ai nevoie pentru o vindecare rapida!

Laparoscopie-Fara durere, fara spitalizare, fara semne

Dureri mari abdominale, sangerare vizibila, varsaturi, ameteli…toate acestea sunt semne care indica posibile afectiuni ginecologice, motiv pentru care obligatoriu un consult de specialitate. In urma acestuia se pot diagnostica boli si afectiuni ce nu necesita amanare ci intreventii chirurgicale imediate. In fond, cu cat o boala este descoperita in faza incipienta, cu atat sansele de vindecare sunt mai mari.

Daca pana nu de mult operatiile erau sinonime cu durerea, disconfortul si nu in ultimul rand, cu spitalizarea costisitoare, astazi datorita inovatiilor in domeniul medical se pot realiza operatii fara durere, fara spitalzare si fara semne insestetice. Chirurgia de o zi sau laparoscopia este alternativa tuturor celor care doresc sa elimine complicatiile si  stresul de dinaintea operatiilor, fie ele si complexe.

Cand se impune laparoscopia?

Laparoscopia este denumita si ¨chirurgia pe gaura cheii¨datorita modului in care se desfasoara si datorita aparatelor foarte fine si lungi utilizate. Prin aceasta metoda pot fi tratate mai multe afectiuni ale organelor genitale feminine: depistarea unor posibile tumori, verificarea si tratarea unor afectiuni ca endometrioza sau sarcina etopica, precum si depistarea motivelor pentru care o femeie nu poate ramane insarcinata.

De asemenea, chirurgia laparoscopica poate fi o alternativa eficienta si pentru patologii ca: scoaterea splinei deteriorate sau bolnave, herni inginale ombilicale, apendicectomia, chisturi ovariene, aderente pelviene, litiaza verticulara, etc.

In concluzie, laparoscopia este o procedura mult mai sigura decat interventiile deschise, clasice si nu presupune alte complicatii.

GynecoLand-Laparoscopie, pentru o diagnosticare si tratare eficienta

Chiar daca in alte tari laparoscopia a devenit deja o tehnica cu traditie, in tara noastra putine spitale efectueaza chirurgia minim invaziva. Motivul? Lipsa specialistilor si nu in ultimul rand, lipsa aparaturii. GynecoLand se numara printre spitalele in care se efectueaza laparoscopie conform celor mai stricte exigente medicale, cu aparatura inovatoare si personal experimentat.

O astfel de procedura se realizeaza doar pe baza anesteziei generale (dureaza intre 30-90 de minute), fapt care implica si spitalizare, insa de scurta durata ( doar 1-2 zile spitalizare). Conditiile de spitalizare la Centrul GynecoLand sunt premium, astfel ca pacientele se pot bucura de o recuperare sigura si eficienta.

Afla mai multe despre laparoscopie accesand pagina noastra de internet.