Gynecoland efectueaza operatii pe san, in siguranta!

operatii pe san     Cancerul mamar este una dintre cele mai des intalnite boli la femei; in acelasi timp, acesta face sute de victime in fiecare an in tara noastra, de cele mai multe ori din cauza ca este diagnosticat mult prea tarziu. Cu toate ca este unul dintre cele mai raspandite tipuri de cancer, cancerul mamar este si printre singurele boli de acest tip care se poate vindeca; prin operatii, tratamente si o vointa de fier, chiar si cancerul mamar poate fi invins. In tara noastra, exista destul de putine clinici specializate in operatiile de cancer mamar; una dintre ele este clinica Sf Lucia, care apartine centrului Gynecoland. In cazul in care cauti o clinica ce efectueaza operatii pe san in siguranta, care sa iti ofere cele mai bune conditii si cele mai mari sanse de a invinge aceasta boala, iti recomandam sa arunci o privire peste serviciile oferite de Gynecoland!

De ce este foarte important sa te documentezi in legatura cu operatii pe san in momentul in care esti amenintata de cancerul mamar?

Foarte multe femei ignora primele semne ale aparitiei cancerului mamar, acesta fiind si unul dintre motivele pentru care, in multe cazuri, boala este descoperita mult prea tarziu pentru a mai putea fi luate masuri. Un lucru foarte important de retinut este ca marea majoritate a tumorilor mamare sunt canceroase; chiar daca tumora ta este aparent benigna, aceasta poate duce la aparitia cancerului de san. Astfel, interventiile chirurgicale devin obligatorii, pentru a te asigura ca esti in afara oricarui pericol.

Operatiile pe san sunt de mai multe tipuri; specialistii Gynecoland vor alege tipul de interventie chirurgicala potrivit cazului tau, tinand cont de o gama vasta de aspecte, cum ar fi: varsta, preferintele si cerintele tale, extensia tumorala, localizarea tumorii, tipul tumorii (malign sau benign).

Tipurile de operatii pe san realizate de Gynecoland

Centrul medical Gynecoland este specializat intr-o gama vasta de tratamente in domeniul senologiei; in gama acestora sunt incluse si operatiile pe san, care pot fi de mai multe tipuri:

–          Tumorectomie: acest tip de operatie implica extirparea stricta a tumorii sau a chistului, ceea ce va permite pastrarea aspectului sanului. Durata unei astfel de operatii este de 1-2 ore si se va efectua cu anestezie generala intravenoasa. Timpul de spitalizare necesar in urma unei astfel de interventii este de 1 sau 2 zile, pentru a monitoriza pacienta pe timpul recuperarii postoperatorie.

–          Mastectomie – fiind o procedura mai invaziva, aceasta operatie presupune indepartarea intregului san si este realizata doar in cazul in care tumora este mult prea mare pentru a fi indepartata cu ajutorul unei tumorectomii. La fel ca si tumorectomia, mastectomia se va realiza cu anestezie generala intravenoasa. Perioada de internare va fi mai indelungata, de 2-5 zile. Mastectomia poate fi de doua tipuri: subcutana (care presupune pastrarea pielii de deasupra tesutului mamar) si mastectomia obisnuita, ce implica indepartarea glandei mamare, dar si a pielii.

–          Quadrantectomie – acest tip de operatie pe san implica extirparea unui cadran mamar; va fi realizata numai in cazul unor tumori mamare voluminoase, care ocupa o zona mare a sanului. Aceasta este o procedura alternativa, principalele proceduri medicale aplicate de catre specialisti fiind tumorectomia si mastectomia.

Alege viata cu operatii pe san realizate in cadrul centrului Gynecoland! Pentru a obtine mai multe informatii, te asteptam pe www.gynecoland.ro!