Gynecoland: Centru de diagnostic si tratament al bolilor genitale si mamare

Problemele de sanatate sunt de cele mai multe ori rezultatul stilului de viata pe care o ducem. Stresul acumulat, alimentatia pe care o consumam dar si lipsa miscarii acumulate pot rezulta in afectiuni dintre cele mai grave. Insa, depistate din timp, toate aceste afectiuni pot fi combatute si tratate. In ceea ce priveste femeile, bolile cele mai complicate sunt cele inregistrate in zona aparatului genital sau mamar. Aceste afectiuni pot provoca boli precum cancerul, ceea ce inseamna ca trebuie sa acordati o atentie sporita sanatatii dumneavoastra.

Majoritatea bolilor genitale si mamare sunt depistate cand este deja prea tarziu. De ce? In principiu aceste afectiuni nu provoaca durere decat in faza avansata, ceea ce inseamna ca sunt greu de depistat. Chiar daca semnele afectiunilor sunt prezente in diverse alte forme, acestea nu sunt asociate cu zona mamara sau genitata (spre exemplu dureri ale oaselor sau incheieturilor in cazul chisturilor la san dar si multe altele). Tocmai din aceste considerente este mai mult decat recomandata o inspectie periodica la un doctor de specialitate.

Acest doctor va efectua un examen medical sumar prin care se pot depista primele simptome ale afectiunilor mentionate. De regula, un examen ginecologic, o ecografie sau o mamografie ofera toate datele necesare stabilirii unui diagnostic precis si concret. Ecografia si consultatia ginecologica trebuie sa se execute de cel putin o data pe an in special femeilor de peste 40 de ani. Mamografia este de regula indicata doar atunci cand ecograful semnalizeaza anumite probleme – mamografia functioneaza pe baza de radiatii si de aceea se recurge la ea doar in cazuri speciale.

In urma acestor examene medicale se pot depista afectiuni in faza incipienta, caz in care tratarea este usoara si ieftina. In caz contrar, tratamentul va fi unul dureros, extrem de scump si din pacate de multe ori fara rezultat. Asadar, acordati o atentie crescuta sanatatii dumneavoastra si apelati la un centru de diagnostic si tratament al bolilor genitale si mamare cel putin o data pe an! Un asemenea centru medical de incredere este si Gynecoland. Gynecoland va pune la dispozitie servicii medicale de cea mai buna calitate, dar si aparatura medicala de ultima generatie. Echipa Gynecoland cuprinde medici experimentati ce pot garanta tratarea unor afectiuni din cele mai complexe si complicate. Important este, desigur, ca aceste afectiuni sa fie depistate in timp util.

Centrul de diagnostic si tratament al bolilor genitale si mamare Gynecoland va intampina cu preturi avantajoase pentru toate examenele medicale de care aveti nevoie, atat pentru consultatii de specialitate, cat si pentru interventii chirurgicale. Gynecoland doreste sa isi intampine pacientii cu profesionalism si respect oferind cele mai bune conditii de spitalizare sau internare ambulatorie. Asadar, nu ezitati si apelati la serviciile Gynecoland pentru a va ingriji indeaproape de sanatatea dumneavoastra si desigur pentru a trata rapid si sigur afectiunile de care suferiti.

Gynecoland, date de contact

Adresa
Str. Gramont nr. 7 (Piata Regina Maria – Rond Cosbuc), Sector 4, Bucuresti.
Str. Gramont nr. 6-8 (Piata Regina Maria – Rond Cosbuc), Sector 4, Bucuresti.
Programari
Telefon / Fax: 021 337 29 53; 021 336 43 73
Telefon mobil: 0741 GYNECO (496326) ; 0769 110 625
Email: receptie@gynecoland.ro

Articol oferit de Zoom-biz.ro