GS Metalic Rack Bucuresti – rafturi metalice pentru orice destinatie!

Ai nevoie de diverse rafturi metalice pentru depozite si arhive?

Cauti diferite obiecte de mobilier metalice de birou sau rafturi metalice pentru depozitarea anvelopelor de autoturisme, autoutilitare, camioane ori utilajelor pentru constructii?

Nu stii de unde poti face rost de rafturi metalice pentru depozitarea paletilor, a foilor PAL, OSB sau Rigips, ori pentru depozitarea tevilor si butoaielor?

Compania GS Metalic Rack din Bucuresti este in aceste situatii partenerul tau ideal!

Avand 15 ani de experienta in domeniu, firma bucuresteana GS Metalic Rack este reprezentanta companiei italiene GS Scaffalature Engineering SPA in Romania, preturile produselor comercializate de aceasta fiind fara concurenta.

La GS Metalic Rack gasesti diverse rafturi metalice si sisteme de depozitare domestica, rafturi metalice pentru depozitare usoara, rafturi utile in farmacii, in arhive, dar si in domeniul casnic.

La GS Metalix Rack profesionistii companiei sunt mereu pregatiti sa iti echipeze orice depozit cu rafturi metalice si sisteme de depozitare pentru marfuri generale, oferindu-ti si sisteme pentru depozitare medie si grea ori pentru depozitare de tip picking.

Apeleaza cu incredere la compania GS Metalic Rack din Bucuresti ori de cate ori ai nevoie de:

  • Diverse rafturi metalice pentru depozitare usoara / arhive
  • Mobilier metalic pentru birou
  • Rafturi metalice pentru depozitarea paletilor EURO si non EURO
  • Rafturi metalice pentru depozitarea foilor PAL, OSB si Rigips
  • Rafturi metalice pentru depozitarea anvelopelor pentru autoturisme, autoutilitare, camioane si utilaje constructii
  • Rafturi metalice pentru depozitarea butoaielor
  • Rafturi metalice pentru depozitarea de bare si tevi
  • Rafturi metalice pentru depozitarea paletilor

La GS Metalic Rack Bucuresti vei putea beneficia oricand de servicii profesionale de consultanta, dar si de analiza si masurarea spatiului pe care intentionezi sa il analizezi, specialistii companiei fiind cei care iti vor calcula rapid care este numarul paletilor Euro sau Non Euro ce pot fi depozitati pe intreaga structura a rafturilor. In functie de cerinte si nevoi, profesionistii GS Metalic Rack  iti pot asigura si servicii de proiectare a rafturilor in functie de spatiul de care dispui, dar si de dotarile logistice.

Cu ajutorul tehnologiei de ultima ora implementate in cadrul companiei, GS Metalic Rack  iti poate oferi si depozite cu rafturi autoportante care pot fi utilate cu un sistem automatic de depozitare, acesta functionand cu ajutorul unui soft special, pe care ti-l ofera firma.

Compania GS Metalic Rack are in oferta sa si rafturi metalice Cantilever, special concepute pentru rezolvarea tuturor neplacerilor aparute in cazul depozitarii marfurilor agabaritice diverse cum ar fi profile, foi de rigips sau PAL ori OSB, tevi, bare, bobine de cablu sau hartie sau paleti.GS 1

Rafturile metalice pot fi adaptate in orice spatii, produsele fiind modulare  pe inaltime (maxim 6 metri), dar si pe adancime.

Rafturile metalice Cantilever comercializate de compania GS Metalic Rack din Bucuresti sunt zincate termic, ele putand fi montate si in exterior, cu sau fara acoperis, fara ca structura sa fie afectata de ploi ori alte intemperii.

Produsele pot fi ideale si in cazul parcurile de dezmembrari auto, rafturile aflate in oferta firmei bucurestene GS Metalic Rack fiind concepute atat in varianta “depozitare usoara”, cat si in varianta “depozitare grea”.

Optimizeaza-ti si ordoneaza-ti acum spatiul, alege produsele de calitate superioara pe care compania GS Metalic Rack Bucuresti le are in oferta sa!

GS Metalic Rack – rafturi metalice pentru orice destinatie!

Contact:

Localitate: Bucureşti
Adresa: Sectorul 2, Str. Chopin 44
Telefon: 0744 392 355

In momentul in care vei contacta firma, nu uita sa precizezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Citeste alte materiale de interes, aici!