Gravura mecanica cu Stantelaser.ro

gravura mecanica

Gravura mecanica o putm folosi atunci cand vrem sa scoatem in evidenta o anumita inscriptionare, emblema etc. Ca si o definitie a gravuri putem spune ca aceasta este o copie a unui model de pe un material pe alt material, astfel gravura poate scoate scoante in relief o inscriptionare, text, numere etc., sau poate fi realiata prin sapare de santuri (in adancimea materialului metalic care se foloseste).

La ce este folosita gravura mecanica

Gravura mecanica este de un mare ajutor atunci cand vrem sa realizam o anumita tablita pe care sa inscriptionam numarul de la camera, de la biroulu sau bineinteles si numarul de la bloc, de la scara, chiar si la poarta putem afisa o gravura mecanica care sa indice numarul casei care se afla in locul respectiv. Gravura mecanica mai este intalnita si o putem aproape vedem zilnic atunci cand mergem la sc. (in interiorul incinte), la munca, la filme (indica numarul sali in care va fi difuzat filmul), la cumparaturi (ea poate fi prezenta chiar si pe numarul dulapului unde ne lasam bagajele pentru a nu ne deranja atunci cand avem un numar mai mare de produse de cumparat), ea se regaseste pe usi indicand ocupatia pe care o are persoana din interiorul incaperi astfel o anumita gravura mecanica ii poate reveni si dretul de indicator, pentru anumite persoane, atunci cand aceasta este folosita in scopul de a arata persoanei daca a ajuns in locul potrivit sau nu.

In domeniul hotelier gravura mecanica este prezenta pe usi, asa cum am vazut mai sus, dar ea poate fi gasi de cele mai multe ori la chei, pe langa cheia pe care o primiti de la hotel vei avea si o mica placuta sub forma de breloc pe care va va indica numarul camerei si foarte probabil numele hotelului la care ati fost cazati.

Gravura mecanica si personalizarea acesteia

Gravura mecanica o putem folosi pentru a personaliza un metal. Asadar, atunci cand dorim sa facem o inscriptie cu o anumita litera, numar, simbol de ce nu zodie sau multe alte texte care ne sunt specifice sau persaonale putem folosi gravura mecanica pentru realizarea acestei dorinte. Oamenilor le place sa fie unici si sa pastreze lucruri care ii definesc sau le sunt specifice si ii face sa se simta deosebiti, speciali, importanti. Gravura mecanica o putem cumpara direct gata facuta de la magazin sau o putem comanda online de pe net (de pe site urile dedicate acestor muncii, aici pretul fiind mai mare deoarece trebuie suportat si costurile drumului) sau putem obtine o anumita gravura mecanica mergand personal la atelierele care se ocupa cu realizarea de gravura mecamica (aceste ateliere avand mai multe modele nu neaparat doar pe metal, multe ateliere realizeaza astfel de muncii si pe materiale din piele, din lemn, din inox, metalexul sau aluminiu etc.) iar avntajul acestei metode este ca puteti inscriptiona ce vrei si cum vreti, un dezavantaj ar fi consumul de timp pe care il presupune deplasarea pana la atelier.Mai multe detalii vezi pe site-ul : www.Stantelaser.ro