Gratarul Dragomir Ofera Gratare Gradina la Comanda

CIMG4638Ce poate fi mai frumos decat sa iti petreci timpul liber cu familia sau sa iti chemi prietenii la un gratar in weekend? Nu ai gratar? Nicio problema. Apeleaza la firma Gratarul Dragomir si vei avea gratarul de gradina mult visat in maxim 10 zile in functie de complexitatea lui.

Firma ofera gratare moderne, gratare traditionale si gratare medievale. Gratarul Dragomir ofera clientilor sai seriozitate si servicii la cheie ce includ aprovizionare, executie gratare, cazare muncitori in rulote mobile  si  cel mai important lucru garantia de 10 ani ce este unica pe piata.

Gratare de gradina simple

  • Gratare de gradina moderne

Gratarele moderne se pot realiza la fata locului imprumutand finisajul si arhitectura casei dumeavoastra si adaugand functionalitatile dorite (soba cu plita pe lemne, masa de lucru, chiuveta, cuptor pe lemne, grill, etc.).

Gratare de gradina multifunctionale

  • Gratar de curte Mihaela

Gratar de curte traditional dotat cu grill 70×50 cm reglabil pe doua inaltimi, soba cu plita taraneasca pentru ceaun, masa de lucru din granit natural, doua spatii de depozitere diverse si usi din lemn stratificat accesorizate cu balamale si manere vopsite in camp electrostatic.

  • Gratar curte Darmanesti

Gratar din caramida cu grill &0×50 cm reglabil pe doua inaltimi cu sistem de curatare rapida, cuptor profesional de pizza prefabricat, soba cu plita taraneasca cu cercuri, masa de lucru din granit natural avand chiuveta incastrata realizata manual, spatii de depozitare inchise cu usi din lemn stratificat.

  • Gratar de curte Oancea

Pe langa grill-ul clasic pe care orice familie ar trebui sa-l aiba in gradina indiferent de arhitectura casei, se pot adauga inca doua functionalitati cum sunt afumatoarea si rotisorul electric. In lateralul gratarului mai adaugam o soba cu plita taraneasca si masa din granit natural.

  • Gratar de curte Popesti

Soba cu plita pe lemne, gratar traditional reglabil pe doua nivele, cuptor pe vatra alimentat cu lemne (ca la pizzerie), doua spatii de depozitare inchise cu usi din lemn stratificat.

  • Gratar de curte Octav

Modelul este dotat cu grill reglabil pe inaltime, cuptor pe vatra, soba cu plita pe lemne, masa de lucru din granit natural si trei spatii de depozitare inchise cu usi din lemn.

Acestea sunt doar cateva dintre zecile de gratare de curte oferite de firma Gratarul Dragomir. Daca totusi niciunul dintre acestei modele nu indeplineste toate cerintele tale, poti oricand comanda un gratar de gradina pe comanda, in functie de necesitatile tale.

Ceea ce face aceasta firma cu adevarat unica este faptul ca ofera clientilor sai simulari 3D pentru a vedea ce fel va arata gratarul de gradina dorit inainte de a fi construit. La comanda echipa de profesionisti poate realiza orice fel de zidarie artizanala, pentru a va fi mai usor de imaginat. Lucrarile deosebite sunt proiectate mai intai in format 3D pentru a putea primi ulterior acceptul clientului si pentru a evita orice neintelegere legata de proiectul dumneavoastra.

Apelati cu incredere la firma Gratarul Dragomir si veti avea in sfarsit gratarul mult dorit. Dumneavostra aveti gratarul, prietenii vor veni cu micii si berea.