Graphotek Expres, pentru ca nunta dumneavoastra merita o invitatie deosebita!

invitatie nunta3Casatoria reprezinta unul din cele mai frumoase momente din viata a doua persoane care se iubesc si nu exista nicio alta ceremonie care sa se desfasoare cu mai multa emotie si entuziasm. Splendoarea unei nunti nu tine neaparat de marimea contului bancar, ci si de originalitate, ceremonie si traditie iar pentru asta tot ce trebuie sa stiti este la cine sa apelati pentru ajutor. In primul rand sunt inele, a caror alegere necesita multe cautari, iar apoi, pentru ca ii vreti pe cei dragi (rude, prieteni, cunostiinte) alaturi, invitatiile de nunta. Ultimii ani au marcat o explozie in domeniul crearii acestor invitatii. De la cele simple din trecut, acum putem avea invitatii extrem de sofisticate si personalizate, care mai de care mai originale. Daca vreti ca invitatii dumneavoastra sa fie surprinsi si impresionati de eveniment inca dinainte de desfasurarea lui, apelati cu cea mai mare incredere la invitatiile de nunta create de profesionistii tipografiei Graphotek Expres din Galati.

Invitatiile de nunta reprezinta un accesoriu extrem de important, care trebuie sa fie in ton cu petrecerea, istoria cuplului si nunta. Inainte de toate, o invitatie deosebita da o senzatie speciala si induce, fara indoiala, prima impresie pe care o vor avea invitatii. Iar pentru ca impresia sa fie una pozitiva, tipografia din Moldova va ofera o gama variata de invitatii de nunta personalizate, cu modele ce vor satisface pana si cele mai exigente gusturi.

Unii aleg modele extravagante, altii prefera modelele dominate de simplitate. Lista optiunilor de invitatii Graphotek Expres este practic infinita. Nu trebuie neaparat sa alegeti invitatiile prea somptuoase, puteti la fel de bine sa optati pentru un model clasic. Pentru alegerea tipului de invitatie mirii de azi se pot inspira din trecut sau, dimpotriva, pot sa se inspire din noile trenduri.

invitatie nunta 2Gama extrem de variata de invitatii de nunta Graphotek Expres reprezinta garantia gasirii modelului cel mai potrivit pentru a va instiinta apropiatii in legatura cu una dintre cele mai importante zile din viata dumneavoastra.

Invitatiile au un rafinament deosebit si sunt realizate din cartoane speciale, calitatea executiei fiind excelenta. Puteti alege dintr-o gama variata modelul de invitatie potrivit stilului. Dintre invitatiile de nunta personalizate pe care Graphotek Expres vi le pune la dispozitie se remarca modele de:

– invitatii simple: acestea pot fi clasice, in doua sau mai multe culori;

– invitatii originale: poti renunta oricand la toate stereotipurile ce s-au construit in jurul conceptului de invitatie la nunta si poti inventa altceva, o invitatie deosebita;

– invitatii accesorizate: pe cat de variate sunt modelele pe atat de variate sunt si accesoriile pentru invitatiile de nunta;

– invitatii cu modele si aplicatii din diverse materiale (fundite sau flori);

–  invitatii in forma de inima sau decupate pe alocuri pentru un plus de originalitate;

–  invitatii cu coperti, sau motive florale imprimate, precum si modele amuzante,  cu diverse desene si mesaje ale acestora.

Pe langa aceste invitatii de nunta deosebite, tot pentru evenimentele speciale din viata dumneavoastra, Graphotek Expres va ofera sute de modele de invitatii, carti de confirmare, plicuri de bani, carduri de multumire, pentru orice gust.

Date de contact:

Tecuci, jud. Galati

Str. V.Alecsandri, nr.2, bl.R, ap.24

Tel +40.236.812 144

Fax +40.236.812 144

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.