Gradinita particulara Bucuresti pentru copii cu un viitor stralucit – Gradinita Bell

sala-de-grupa-2Inscrierea la gradinita este o etapa dificila atat pentru parinte cat si pentr copil. Copilul pleaca din mediul familiei catre un mediu plin de culoare, de viata, de jocuri si de lucruri noi, plin de copii si de adulti care ii atribuie responsabilitati. Parintele, pe de alta parte, vrea tot ce-i mai bun pentru copilul sau, si cauta sa il inscrie la o gradinita particulara din Bucuresti, unde acesta sa isi faca prieteni, sa socializeze si sa invete lucruri noi zi de zi. Gradinita Bell este cea mai buna varianta daca sunteti in cautarea unui loc in care copilul sa se simta iubit, respectat si sa beneficieze de toata atentia si educatia de care are nevoie la o varsta frageda!

Gradinita Bell – gradinita particulara Bucuresti curata si sigura

Un parinte este atent la foarte multe lucruri atunci cand isi inscrie copilul in colectivitate. Personalul sa fie amabil, bine intentionat, sa acorde atentia necesara fiecarul copil in parte, locul sa fie curat, mancarea sa fie cat mai naturala. De asemenea, cursurile suplimentare care se fac intr-o gradinita particulara Bucuresti sunt foarte importante pentru dezvoltarea unui copil si pentru descoperirea aptitudinilor pe care acesta le are. Daca vreti ca cel mic sa intre intr-o colectivitate de copii educati, cu personal de nota zece, intr-un mediu propice, in care jocul si educatia se impletesc de minune, optati pentru o gradinita particulara Bucuresti. Chiar daca platiti cativa banuti in plus pe luna, diferenta se va cunoaste in timp, cand vor incepe sa se cunoasca rezultatele activitatilor de la Gradinita Bell. Aici, copiii sunt iubiti si rasfatati, si toate activitatile se desfasoara in mod placut, prin jocuri educative si fascinante. Gradinita Bell si-a inceput activitate ain anul 2006, si de atunci, toti copiii cu varste cuprinse intre 2 si 6 ani care au fost inscrisi aici, si-au croit un drum sigur in viata. Parintii trebuie sa tina cont ca cei mici invata foarte repede si se adapteaza cu succes la noul mediu iar cadrele didactice special pregatite pentru acest lucru le fac aceasta trecere mult mai usoara. Educatoarele de la gradinita particulara Bucuresti Bell joaca un rol important in formarea viitorului adult, propunand jocuri de exersare si de dezvoltare a limbajului, de cunoastere a mediului, de pictura, desen, origami, dar si sport si educatie pentru societate. De asemenea, la gradinita particulara Bucuresti cei mici au si un program after school pentru parintii foarte ocupati, iar activitatile extracurriculare precum spectacolele de teatru, vizitele la zoo sau la muzee, la gradina botanica sau excursiile nu lipsesc.

Gradinita particulara Bucuresti pentru copii si parinti impliniti

Gradinita Bell va ofera toate conditiile posibile pentru ca cel mic sa se simta in largul lui, in deplina siguranta si sa isi faca prieteni. Educatoarele joaca si ele un rol important in formarea viitorului adult si cu siguranta veti avea numai cuvinte de lauda privind evolutia copilului din toate punctele de vedere. La gradinita Bell cei mici se bucura de deplina libertate, de o educatie aleasa, precum si de cursuri de franceza, de actorie, de muzica, de inot, de dans sau de fun science.