Giftexpress – Cadourile din lumea corporate

cadouri birou
Pentru ca am trecut de vremea in care piata era un loc in care banii erau schimbati cu produse si servicii, relatiile corporate au trecut la un alt nivel. Astazi, companiile au in structura lor departamente speciale de Customer Care, Relatii cu clientii, Key Account Management, Customer Engagement si alte exemple de acest fel, cu rolul de a dezvolta relatii stranse si de durata cu clientii, respectiv partenerii de afaceri. Iar daca ele vor sa arate cat de mult pretuiesc un bun parteneriat, atunci si micile sau marile atentii acordate trebuie sa fie pe masura.

Acest obicei de a oferi cadouri clientilor sau colaboratorilor s-a format din momentul in care teoriile de vanzari si de business au asemanat relatia de afaceri cu una dezvoltata de cupluri. Asa cum intr-o relatie sau o prietenie cadourile arata cat de mult inseamna o persoana si cat de mult o cunoastem, la fel se intampla si in relatiile de afaceri. Gama de cadouri corporate s-a diversificat foarte mult, existand posibilitatea alegerii unora cu semnificatii speciale si personalizari.

La inceput, cadourile corporate constau in accesorii diverse pe care oamenii obisnuiti le folosesc, personalizate cu logo-uri, acordate pentru ca persoanele sa-si aminteasca periodic de un brand. Mai nou, ele au evoluat la cadouri mult mai personale, alese in functie de obiceiurile si stilul de viata al celor care le primesc. Acestea sunt personalizate cu texte originale.

Pe giftexpress.ro gasesti numeroase cadouri corporate pentru birou, accesorii, seturi de cadou sau cadouri de lux . Acestea din urma pot consta in seturi formate din pix si stilou in cutie eleganta, portvizit ce se inchide magnetic si o sticla de vin de calitate, pictata manual si personalizata cu mesajul dorit. Tot clientilor si partenerilor le poti oferi cadouri sofisticate precum: pointere laser, portofele cu portcard, instrumente de scris, etc. Toate acestea pot fi personalizate. In cazul in care clientii/ colaboratorii sunt foarte apropiati, pot fi cumparate si cadouri pentru casa, bauturi, bijuterii si altele.

Magazinul online are oferte speciale la ocazii precum sarbatorile de Craciun si Pasti, dar si oferte lunare la produsele noi sau cu stoc limitat. Denumirea de giftexpress vine de la rapiditatea cu care sunt livrate comenzile, fara plata transportului, un avantaj important al colaborarii cu firma.

Fun Design este detinatoarea magazinului online giftexpress.ro, firma ce se ocupa cu activitatea de import si distributie de cadouri si sticle decorative de vin. Compania are mai mult de 10 ani de experienta in acest domeniu, acoperind atat necesitatile cadourilor pentru firme, cat si pe cele ale cadourilor de ocazie si personale, de la individ la individ. Oferta Fun Design este una bogata, sute de produse fiind puse la dispozitie: cadouri corporate personalizate, cadouri pentru lucrul la birou, minibaruri, sticle decorative de vin, decoratiuni, obiecte pentru casa, cutii pentru bijuterii, accesorii pentru telefon, etc.

Giftexpress este un brand ce reprezinta produse de calitate, cadouri inedite ce satisfac exigentele clientilor. Echipa firmei este tanara si flexibila si iti ofera posibilitatea personalizarii produselor, platii online, livrarii rapide si decontarii costurilor de transport. Pentru toate aceste avantaje si o varietate larga din care sa-ti alegi cadoul potrivit, iti recomandam giftexpress.ro in orice situatie!