Gift Express te invata cum sa faci cadouri celor dragi!

suport-pahare-vioara-141201-800x800Daca inspiratia ar fi de cumparat, probabil ca mai intai am merge sa ne aprovizionam cu idei,  dupa care am porni in goana dupa cadouri. De ce daruim? Cadoul este una dintre cele mai vechi forme prin care ne exprimam  sentimentele de iubire, apreciere, prietenie, recunostinta, incurajare, sprijin etc. Desi principiul pe care se merge atunci cand daruim este cel al surprizelor simbolice, oamenii au devenit tot mai sofisticati in arta de a face cadoul perfect.

Asadar, daca vreti sa gasiti inspiratie si cadouri potrivite chiar si pentru cele mai exigente gusturi, Gift Express este locul ideal unde ideile originale prin contur. In acest mic univers al cadourilor, aveti posibilitatea sa comandati obiecte personalizate, bijuterii, cadouri copii, femei sau barbati, cadouri pentru casa, diverse seturi cadou , dar si cadouri mai pretentioase. Asadar, nu mai este nevoie sa pierdeti timpul prin magazine alergand dupa darul perfect.

Indiferent de categoria de care esti interesat, varietatea produselor va fi o adevarata incantare pentru dumneavoastra. In plus, calitatea produselor si preturile accesibile reprezinta principalul avantaj pentru care merita sa faceti astfel de cumparaturi. Cadourile sunt frumos ambalate, atentia la detalii fiind extrem de importanta si totul este gata pentru sarbatorit.

Cum sa nu faci cadouri neinspirate

Indiferent de cultura, cadoul este un simbol cu recunoastere internationala, dar care  poate avea semnificatii diferite. De multe ori oamenii sunt dezamagiti de cadourile primite, multi dintre ei considerand gestul  sau obiectul primit chiar ofensator. Cum sa evitam aceste greseli, mai ales cand este vorba despre persoane pe care nu le cunoastem foarte bine? Prima regula este sa nu daruiti bani. Conform studiilor,  aproximativ 30 % dintre romani s-au declarat nemultumiti de cadourile in bani, acest gest semnificand indiferenta.

Un alt exemplu este sa nu achizitionati produse de ingrijire pentru baie, cosmetice sau parfumuri, mai ales in cazul femeilor pe care nu le cunoasteti decat de ceva timp. Gusturile  difera de la persoana la persoana, iar sansele sa nimeriti produsele ideale sunt extrem de mici. In plus, sarbatoritul va aprecia gestul dar va simti ca ati dus lipsa de inspiratie. Prin urmare, acestea sunt doar cateva exemple de cadouri nepotrivite, pe care ar trebui sa le evitati.

Implicarea personala este cel mai relevant aspect atunci cand vine vorba de cadouri, obiectul in sine fiind doar confirmarea intentiei dumneavoastra de a face o surpriza placuta. De aceea, nu va concentrati asupra valorii, ci asupra semnificatiei cadoului dumneavoastra.

Sa faci cadouri este simplu daca apelezi la Gift Express!

Toata lumea va ofera sfaturi despre cum sa faceti si cum sa nu procedati atunci cand vreti sa daruiti. Insa cel mai important sfat este sa va ascultati intuitia si sa tineti cont de personalitatea sarbatoritului sau de tematica evenimentului. Gift Express face ceva mai mult de atat si va ofera cadouri variate, destinate atat copiilor, cat si adultilor. Puteti opta pentru un cadou personalizat sau pentru ceva mai elegant si luxos, posibilitatile fiind nelimitate. Pentru a vedea intreaga oferta, vizitati giftexpress.ro!