Ghidul Pro Confort pentru obtinerea autorizatiei de constructie

Ghidul Pro Confort pentru obtinerea autorizatiei de constructieVrei sa-ti construiesti o casa si esti in cautarea unei companii serioase care sa se ocupe de ridicarea acesteia de la A la Z? Poate ca nu stiai insa, inainte de a incepe constructia propriu-zisa, tu trebuie sa obtii o autorizatie de constructie. Nu este o treaba chiar atat de usoara si de aceea mai bine este sa lasi totul pe mana unor specialisti. Problema este ca tu nu cunosti nici o companie care s-ar putea ocupa, in locul tau, de obtinerea acestei autorizatii pretioase, fara de care visul tau de a avea o casa s-ar spulbera.

Daca esti din Sibiu, Pro Confort este alegerea potrivita atunci cand vine vorba de serviciul amintit mai sus. Aceasta companie vine in ajutorul clientilor sai, fie ca este vorba despre persoane fizice sau persoane juridice, cu servicii diverse de proiectare, dar si de executie a instalatiilor de gaz, termice si chiar si a instalatiilor sanitare.

In Pro Confort poti avea deplina incredere, deoarece echipa sa lucreaza la standarde inalte de calitate pentru fiecare proiect in parte si respecta, intotdeauna, termenele pe care le-a stabilit cu clientii.

Deci, pentru obtinerea autorizatiei de constructie nu trebuie decat sa iei legatura cu Pro Confort. Citeste micul ghid intocmit de aceasta si vei intelege si tu mai bine cum stau lucrurile cu prestarea acestui serviciu.

Ghid practic de obtinere a unei autorizatii de constructie

Atunci cand incepi construirea unei case, trebuie sa stii ca cel mai important document este autorizatia de construire sau AC. Prin aceasta autorizatie, autoritatile locale isi dau acordul prin care tu te poti apuca de treaba sau, mai bine zis, echipa de lucratori se poate apuca de treaba.

Pentru a obtine autorizatia de construire se urmeaza trei pasi mari si importanti:

1. Obtinerea certificatului de urbanism. Acest certificat se elibereaza de catre Primaria in curtea careia se ridica constructia. El cuprinde enumerarea tuturor avizelor necesare pentru eliberarea autorizatiei de construire.

2. Obtinerea avizelor ce sunt necesare autorizarii. Acest punct se refera la un intreg dosar, care cuprinde urmatoarele:

– Certificatul de urbanism;
– O cerere tip;
– O schita la scara 1:500 a terenului pe care se va construi;
– O schita la scara 1:2.000 de amplasament a terenului;
– O schita de amplasament care sa indice pozitia casei pe teren.

3. Realizarea proiectului de autorizatie pentru construire. Acesta cuprinde, la randul sau, trei pasi:

– Realizarea proiectului de arhitectura;
– Realizarea proiectului de rezistenta;
– Realizarea proiectului de instalatii.

Dupa ce ai incheiat cu toate aceste puncte, dosarul il vei depunde la ISC sau Inspectia de Stat in Constructii, tu sau, in fine, firma care se va ocupa de toata aceasta hartogareala. In cele Ghidul Pro Confort pentru obtinerea autorizatiei de constructie1din urma ti se va elibera si autorizatia de construire, iar echipa de constructori se poate pune pe turnarea fundatiei.

Pro Confort din Sibiu detine exact echipa de care tu ai nevoie pentru a se ocupa in locul tau de toate aceste acte, drumuri si alte lucruri necesare. Specialistii Pro Confort te vor ajuta sa faci economie la timp si la energie, caci ei se ocupa de tot ce este necesar pentru obtinerea autorizatiei de constructie fara un minim de efort din partea ta.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege serviciul de obtinere autorizatie constructie Pro Confort. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Pro Confort? Suna la numarul 0269-253.838 sau trimite un e-mail pe adresa proconfortsibiu@yahoo.com.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.