Geospatial Business Intelligence – o solutie informatica ce iti faciliteaza succesul in afaceri

Curajosii isi deschid afaceri chiar si in perioade de criza. Nu se lasa descurajati de dificultatile unui astfel de demers. Sunt informati, profesionisti si indrazneti.

Cand vrei sa devii antreprenor ideal e sa deschizi o afacere intr-un domeniu pe care il cunosti. Poate sa fie un domeniu in care ai lucrat sau pe care l-ai studiat. Experienta e intotdeauna de ajutor.

A fi profesionist intr-un anumit domeniu inseamna a avea pregatirea si experienta necesara pentru a-ti desfasura activitatea cu succes in acel domeniu. Dar asta nu e de ajuns. Trebuie sa fii in permanenta informat cu privire de noutatile din domeniul tau, dar si cu schimbarile de la nivelul societatii care iti pot influenta in vreun fel munca.

Sa ne imaginam ca detii un magazin sau un lant de magazine intr-un domeniu oarecare si vrei sa-ti extinzi afacerea. Nu vei investi intr-un nou magazin sau intr-un nou sediu daca nu detii suficiente informatii despre zona in care vrei sa te extinzi. Noul magazin nu va avea success daca e amplasat intr-o zona in care sunt multe alte magazine similare sau intr-o zona in care puterea de cumparare e mica. Pentru ca riscurile unei asemenea investitii sa fie cat mai mici ai nevoie de informatii corecte si actualizate. Best locations – Geospatial Business Intelligence e un produs software care iti poate raspunde la intrebari.

Best locations – Geospatial Business Intelligence – un produs de care profesionistii in afaceri au nevoie

Best locations – Geospatial Business Intelligence e un produs IT dezvoltat de compania Micro Mapper. Micro Mapper e o firma fondata in anul 2001 care efectueaza analize GIS (Geographic Information System), intocmeste harti digitale, efectueaza analize de marketing geografic, ofera servicii de geocodare si digitizare de harti. Best locations – Geospatial Business Intelligence e unul dintre produsele pe care le vinde cu succes.

A administra o afacere inseamna a avea incertitudini si e firesc sa fie asa.  Succesul in afaceri inseamna gestionarea inteligenta a incertitudinilor. Puternici sunt cei care detin informatiile importante.

Best locations – Geospatial Business Intelligence e un produs software care permite accesul la informatii actualizate vitale in domeniul afacerilor.

Ce informatii poti sa obtii daca folosesti Best locations – Geospatial Business Intelligence?

Pentru ca afacerea ta sa functioneze trebuie sa-ti cunosti clientii. Trebuie sa cunosti raspunsul la mai multe intrebari. Cine sunt ei? De unde isi fac cumparaturile? Ce le place? Ce venituri au? De ce ar cumpara de la tine si nu de la altcineva? Care sunt produsele de care au nevoie? Daca stii raspunsurile la aceste intrebari, atunci cu aplicatia Best Locations poti identifica zonele in care ei sunt si le poti contacta si offline cu servicii de marketing direct.

Un produs IT precum cel creat de firma Micro Mapper poate sa-ti furnizeze detalii pretioase despre amplasarea concurentei, a furnizorilor, a partenerilor. Compania poate sa iti furnizeze analize socio-demografice si informatii despre punctele de lucru existente, punctele de distributie si densitatea populatiei.

Deciziile pe care le iei in afaceri trebuie sa aiba la baza o documentare profunda si o analiza atenta a tuturor factorilor care iti pot influenta activitatea.