Genti dama

genti dama

Femeile, adevarate ambasadoare ale frumusetii si eleganteiin lume.Fiinte care exprima atatea lucruri doar printr-o simpla privire, atitudine prin toate tinutele pe care le poarta. Femeile au multe accesorii care sa le puna in valoare si mai mult frumusetea naturala , destul de esentiale in viata lor si printre ele se numara si gentile dama. Aceste obiecte sunt destul de importante in viata unei femei.

Mai multe informatii despre genti dama

Gentile dama sunt in forma dreptunghiulara fabricate din piele ecologica, piele naturala, panza, material plastic cu unul sau maimulte compartimente care folosesc  la transportul unor obiecte destul de folositoare si necesare unei femei, cum ar fi: documente, carti, dosare, obiecte vestimentare, obiecte personale, obiecte pentru machiaj , portofel si multe alte obiecte si de ce nu si un laptop, tableta. De obicei geanta dama este prevazuta cu un maner in partea de sus ce porneste din ambele colturi ale gentii si chiar si o curea in unele cazuri detasabila pentru a fi purtata pe umar.Modul de inchidere a gentii dama este unul foarte simplu, un fermoar sau unul sau doua cleme.

Cate modele de genti dama sunt?

Nu pot spune exact cate modele de genti dama exista , dar cu siguranta sunt foarte multe modele. Cele mai cunoscute genti dama sunt cele mari impunatoare sau cele mici.Dimensiunile pot diferi in functie de dorintele femeilor.Indiferent de model, culoare, firma, niciodata nu se vor demoda , ba chiar va fi mereu in voga si peste cativa ani de la achizitionarea ei.Nu are importanta neaparat modelul gentii , cat evenimentul sau momentul zilei in care o porti. Ziua nu poti purta o geanta plic doar daca ai o cununie civila sau religioasa ci numai seara la evenimente, nu te poti duce la un eveniment cu o geanta imensa considerand ca este asortata tinutei pe care o porti. Culoarea geanta se alege de multe ori cu cea a pantofilor pe care ii porti in momentul respective sau cel putin o culoare care sa mearga in ton cu tinuta ta. Indiferent in ce moment al zilei te afli sau ce geanta vei purta, niciodata nu vei avea o tinuta banala daca sti cum sa o accesorizezi pe masura evenimentului.

 Pretul unei genti dama

Pretul pentru aceste accesorii difera in functie de marimea si firma gentii. Pretul unei genti dama poate porni de la 40 RON pentru gentile plic fabricate din piele ecologica si poate ajunge si la cateva zeci de mii de euro pentru gentile care apartin unor renumite branduri cum ar Louis Vuitton, Gucci, Channel etc.Indiferent de modelul ales pretul gentii dama nu reprezinta intradevar adevarata valoare ale femeii.