Generatoare sudura portabile

Santierele de constructii presupun o multime de lucruri de facut si o gama larga de echipamente intrebuintate. Insa uneori se pot intampina unele dificultati cum ar fi o deplasare intr-o locatie unde nu exista posibilitatea alimentarii cu electricitate pentru a rezolva o fisura, de exemplu. Ce puteti face? Aveti nevoie de echipamente portabile, printre care se numara generatoare sudura portabile.

Cine comercialieaza astfel de produse, inclusiv generatoare sudura portabile?

 

Generatoare sudura portabileGeneratoare sudura portabile puteti gasi la compania Mix Equipment. Aceasta este o companie care se adreseaza utilizatorilor profesionisti de pe piata romaneasca, oferind produse industriale de calitate europeana la un pret accesibil tuturor. Experienta de peste 10 ani, elanul si dorinta de afirmare, in parteneriat cu producatorii marcilor comercializate si cu distribuitorii locali fac din compania Mix Equipment un partener de incredere, care intelege nevoile clientilor si le ofera ceea ce au nevoie.

Ce produse comercializeaza Mix Equipment pe langa generatoare sudura portabile? Aceasta companie comercializeaza o gama variata de echipamente: generatoare sudura portabile, grupuri electrogene, generatoare sudura portabile si nu numai, UPS-uri online, sisteme fotovoltaice, pompe, motopompe, instalatii de irigat, turnuri de iluminat, motoare termice, Kit- Ulei vegetal.

Pentru a obtine cea mai avantajoasa oferta de preturi, puteti sa contactati firma prin transmiterea unui e-mail sau prin simplul apel telefonic.

Ce fel de generatoare sudura portabile sunt prezente in oferta?

 

Mix Equipment ofera generatoare de sudura profesionale si industriale produse de GENSET SpA Italia, echipate cu motoare diesel si pe benzina, cu o capacitate intre 165 si 1000 A, curent continuu. Motorizarile folosite sunt Honda, Yanmar, Kubota, Deutz, etc. AU generatoare cu electrod obisnuit, cu electrod tungen, cu fir continuu sau taiere cu electrod de carbon. La categoria generatoare sudura portabile se pot comercializa 4 astfel de echipamente.

Care sunt specificatiile generatoarelor de sudura? Printre generatoare sudura portabile Mix Equipment va prezinta urmatoarele modele: MPM 5/170 I-CX/H, MPM 5/200 I-EL/H, MPM 5/225 I-EB/H, MPM 5/180 I-D/AE-Y. Primul are motor Honda de 270 cm3, functioneaza pe baza de benzina, are sistem de racire pe aer, pornire manuala, capacitate de 6.5 l, consum de 2,2 l/ora, greutatea de 94 de kg, dimensiunile sunt 720x480x515 mm. Are 8 metri de cablu, cantitatea de sarcina electrica este intre 40 si 170 A, are 3000 rpm si prezinta 3 faze.

Cel de-al doilea are aceleasi caracteristici, in afara faptului ca are 220 de A cantitate de sarcina.

Cel de-al treilea este asemanator cu restul modelelor, diferenta fiind cantitata de sarcina electrica de 225 A maxim, cu un consum de 2, 9 si greutatea de 96 de kg.Generatoare sudura portabile1

Cel de-al patrulea este un generator diesel, cu motor Yanmar de 435 cm3, consuma 1,45 l/ora, are pornire electrica si manuala, are 148 kg, si dimensiuni 920x460x570 mm. Cantitatea de sarcina e 170 A.

Puteti alege orice model de generator potrivit activitatilor dumneavoastra. Toate vin echipate cu roti si echipament de tractare.

Cum puteti contacta firma de generatoare sudura portabile? Compania poate fi contactata pe site-ul mixmem.ro. De asemenea, pe site veti gasi adresa de contact, numerele de telefon si adresa de e-mail unde puteti solicita cu incredere informatii suplimentare despre produse (inclusiv generatoare sudura portabile), preturi, marci comercializate, etc. Personalul profesionist al companiei este pregatit sa va raspunda la toate intrebarile dumneavoastra.