Generatoare curent digitale de la eUnelte!

f000cafbc31d080a2d7bd28a1114ae0fPentru persoanele care cauta generatoare curent digitale, magazinul online eUnelte ofera o varietate de produse de calitate, la preturi convenabile, marca Kipor. Modelele oferite se remarca prin fiabilitate in functionare si silentiozitate, oferind cele mai bune rezultate in procedeele desfasurate. Pentru informatii aditionale privind fiecare generator in parte, acceseaza magazinul online eUnelte unde vei gasi si alte modele de generatoare. Prin intermediul acestui magazin online ai posibilitatea sa achizitionezi oricand doresti cele mai eficiente si fiabile generatoare curent digitale, si sa optezi pentru modele dintre cele mai performante.

In urma comenzilor efectuate, produsele vor ajunge la domiciliul tau prin curierat, intr-un timp scurt. Produsele comercializate sunt compacte si ofera un curent de calitate datorita incorporarii modulului AVR. In cadrul site-ului ai acces la dimensiuni, specificatii si detalii despre fiecare produs in parte, dar si imagini si preturi ale acestora. Produsele achizitionate sunt insotite de garantie si factura in original. avand termene de valabilitate diferite fiind produse cu regim special. Oferite la preturi avantajoase, generatoarele de curent digitale indeplinesc cu succes sarcinile pentru care sunt utilizate.

Despre generatoare de curent digitale

Aceste generatoare de curent digitale Kipor sunt disponibile intr-o varietate de modele astfel ca poti fi sigur ca vei gasi acele produse care satisfac necesitatile si exigentele tale. Dispozitivele sunt simplu de manevrat datorita valorilor scazute privind dimensiunile si greutatea si a dotarii cu roti, maner rabatabil si gratie portabilitatii specifice. Modelele oferite in magazinul online asigura o manevrare usoara si un consum redus de combustibil. Avand o pornire electrica sau la sfoara, generatoarele de curent digitale Kipor se alimenteaza numai cu benzina fara plumb. Dispozitivele dispun de tehnologia inverter cu ajutorul careia curentul produs este “purificat” si transformat in curent continuu, iar ulterior in curent alternativ caracterizat de o stabilitate ridicata, prin reducerea distorsiunilor in cadrul intregului proces.

Avand un design modern, generatoarele de curent digitale sunt fiabile, rezistente si ofera siguranta in functionare. Generatoarele digitale sunt cu pana la 50% mai usoare, au un design deosebit si sunt realizate cu ajutorul unor tehnologii moderne. Consumul de combustibil este redus, iar dispozitivele sunt dotate cu sisteme de atenuare a sunetului si dispozitive de racire patentate. Sistemul automat de accelerare regleaza turatia motorului in raport cu puterea necesara, reducand astfel consumul de combustibil. Generatoarele de curent Kipor asigura o protectie la nivel scazut de ulei si la suprasarcina.

eUnelte – pentru comenzi online de generatoare curent digitale

Magazinul online eUnelte nu doar ca ofera o varietate de produse de calitate, dar acestea si poarta marca unor producatori renumiti in domeniu cum ar fi Kipor, Masalta, Stager si Proweld. Pentru cele mai bune solutii in domeniul rezidential, industrial si cel al constructiilor, magazinul online eUnelte este locul potrivit. Pe langa produsele si conditiile avantajoase de achizitie si livrare, firma ofera si consultanta specializata celor care nu se pot hotari ce model sa aleaga. Comanda acum generatoare de curent digitale de la Kipor si eUnelte, si nu vei regreta alegerea facuta!

 

Datele de contact ale firmei eUnelte

Adresa firmei: Splaiul Unirii, Nr. 160, sector 4, Bucuresti

Telefon: 0723 229 623

Email: office@valdicom.ro