Gazon rulou de la Next Garden – O curte mai frumoasa!

gazonare-zona-rezidentiala-dupaDintr-o curte nu trebuie sa lipseasca iarba. Indiferent cat de mic ar fi spatiul, o oaza de verdeata este intotdeauna binevenita. De acest lucru m-am convins si eu atunci cand, observand curtea amenajata a unor prieteni, mi-am dat seama ca-mi doresc asa ceva. De la gandit si pana la facut nu a fost decat un pas, iar asta datorita ofertei de gazon rulou de la firma Next Garden!

Gazon rulou pentru curtea de acasa

Stiu, va vine mai greu sa credeti ca un spatiu neingrijit poate fi transformat total in ceva superb. Dar asa este! Cum anume am obtinut ce imi doream? Simplu: am luat legatura cu reprezentantii Next Garden si am spus ca vreau iarba in curte. Drept solutie mi-au oferit gazon rulou.

Inainte aveam o curte deplorabila, cu un trotuar care abia astepta reparat, cu mult pietris, iar pe margini cu buruieni de toate marimile. Tot ce am facut a fost sa adun pietrisul si sa-l duc de acolo, iar apoi sa tai buruienile. Atunci cand am cerut ajutor de la Next Garden, specialistii au venit la fata locului pentru a aduna toate datele de care aveau nevoie, apoi le-au introdus in calculator, iar in scurt timp au realizat un proiect. In functie de cerinte, acesta poate fi 2D sau 3D. In momentul in care am intins gazonul achizitionat de la Next Garden, curtea si-a schimbat infatisarea radical. Arata exact asa cum visasem pana atunci!

Uite de ce m-am declarat foarte multumita de serviciile prestate de Next Garden:

– personalul este specializat in amenajari exterioare si mi-a oferit o solutie personalizata, tinand cont si de preferintele, si de pretentiile, dar si de necesitatile mele;

– colaborarea a fost fructuoasa, avand satisfactia ca, intr-adevar, am facut o afacere;

– am obtinut o curte superba, pe care mi-o admira toti vecinii si prietenii. In plus, acest lucru a durat mult mai putin decat daca as fi insamantat terenul.

Next Garden – specialisti in peisagistica

Cu o experienta de 8 ani in domeniul amenajarii spatiilor verzi si gradinilor, compania Next Garden are un portofoliu foarte mare de clienti si lucrari incheiate cu succes.

Iata 3 motive pentru a apela la serviciile furnizate de Next Garden;

– echipa de specialisti face fata oricarei provocari si se ocupa indeaproape de toate solicitarile clientilor;

– se remarca pe piata prin profesionalism, seriozitate si, bineinteles, dedicare absoluta fata de orice lucrare;

– fiecare client primeste o solutie personalizata. In functie de cerintele, necesitatile si conditiile lui, dar si de conditiile geografice, Next Garden concepe o lucrare foarte buna.

Transforma-ti si tu curtea! Daca tot ai un spatiu mai mare la dispozitie, e pacat sa-l tii neingrijit. Tine cont de sfaturile mele si ia legatura cat mai repede cu firma Next Garden pentru a primi o oferta gazon rulou! Este foarte placut sa calci cu talpile goale prin iarba ingrijita sau sa-ti lasi copiii sa se joace pe gazon fara teama ca se vor rani intr-o piatra.

 

Date de contact

Adresa: Ploiesti, bld. Republicii, nr. 16

Telefon: 0721.237.965