Gazon fibrilat pentru orice sport

68e5fa489944d3a19756b088abe5e3a6Daca esti un fan al sporturilor, atunci gazonul fibrilat este exact ceea ce ai nevoie pentru a te bucura de hobby-ul tau oricand, in cele mai bune conditii. Amenajeaza-ti propriul teren cu gazon fibrilat si poti juca fotbal, handbal, tenis, baschet, practic, orice sport. Tot ce ai nevoie este de un teren pe care sa se instaleze gazonul fibrilat si te poti juca chiar din momentul in care montarea acestuia a luat sfarsit. Nu trebuie sa mai astepti nicio secunda in plus, pentru ca instalarea gazonului fibrilat se face rapid, usor si nu impune restrictii de activitate ulterioara. Practic, tot ce trebuie sa faci este sa chemi profesionistii sa il instaleze si apoi iti poti suna prietenii sa jucati un meci impreuna.

In cazul in care esti un fan al fotbalului, poti opta pentru gazon fibrilat cu inaltimea firului de iarba cuprinsa intre 30 si 60 mm, din polietilena sau monofilament. Iar daca fotbalul nu este punctul tau forte, insa ai ceva aptitudini de tenisman, poti opta pentru amenajarea unui teren de tenis utilizand tot gazon fibrilat.

Daca nu te poti decide ce sport vrei sa practici pe terenul tau amenajat, nu-I nicio problema, poti opta pentru un teren multisport, pentru a te bucura exact de activitatea sportiva de care doresti, atunci cand doresti!

 Pentru terenuri sintetice sau decor – o singura solutie: gazon fibrilat

Dincolo de aspectul placut si foarte natural al gazonului fibrilat, care imita perfect iarba, acesta imita si caracteristicile unui teren adevarat, dar care isi pastreaza aspectul pe tot parcursul anului, necesitand doar actiuni minime de curatare dupa mai multe ore de joc. In plus, se pot practica sporturi pe acesta in tot timpul anului, pe o perioada indelungata, avand o garantie cuprinsa intre 5 si 10 ani.

Ceea ce face utilizarea gazonului fibrilat atat de avantajoasa, dincolo de instalarea rapida si costurile de intretinere atat de reduse, este posibilitatea de a fi colorat in functie de cerintele beneficiarului, facandu-l viabil pentru orice sport practicat.

Insa gazonul fibrilat nu este util doar la amenajarea terenurilor sportive sintetice, ci si ca element de decor in cadrul spatiilor verzi rezidentiale sau turistice.

Intretinerea curtilor necesita mult timp si multa munca si este suficient ca vremea sa fie capricioasa un timp mai indelungat ca sa distruga aspectul intregii gradini si, implicit, munca depusa pana atunci. Cu gazonul fibrilat, insa, vremea rea nu mai constituie o problema, intrucat acesta nu este afectat de schimbarile climatice, nici de fenomene extreme si, mai mult, este permeabil, lasand solul sa respire si permitand apei totodata sa patrunda prin el. Practic, nu reprezinta niciun pericol pentru mediul inconjurator.

Alege-ti gazonul fibrilat de la Hattrick Sport

Daca vrei sa iti realizezi propriul teren sintetic sau pur si simplu sa iti aranjezi curtea, Hattrick Sport iti sta la dispozitie cu tot ce trebuie sa stii despre gazonul fibrilat prin intermediul site-ului www.gazonsintetic.com.ro.

Instalarea gazonului se face pentru orice dimensiuni ale terenului, asa ca nu trebuie sa iti faci griji ca nu ai spatiu cat pentru un teren adevarat. Tot ce trebuie sa faci este sa contactezi profesionistii in domeniu si sa iti comanzi propriul tau gazon fibrilat!