Gatit si Servit – Rasnite de sare si piper, accesorii indispensabile bucatariei!

rasnite sare si piperIn momentul in care auzim cuvantul “rasnita”, gandul ne zboara automat la ceva produs instant, la ceva proaspat,  aflat la mare cautare in casa fiecarui om. Rasnita, fie ca e de cafea, sare, piper sau alte produse, este o ustensila de bucatarie cu ajutorul careia se macina aceste elemente din aceste produse, cum ar fi boabe de cafea, bucati mai mari de sare sau boabe de piper. Pentru ca produsele macinate sa-si pastreze aroma, este recomandabil ca boabele trecute prin rasnita sa fie consumate imediat pentru a-si pastra aroma sau pastrate in plicuri sau cutii perfect inchise, uscate, aerate si la loc ferit de lumina. Asta se intampla in cazul cafelei, acolo unde sunt macinate cantitati mai mari.

In schimb, daca vorbim de rasnite pentru sare si piper, aici mecanismul e mai simplu, intrucat produsele macinate se folosesc direct in mancaruri, pentru o prospetime si un gust desavarsite. Un loc din care puteti cumpara astfel de produse de macinat este magazinul online Gatit si Servit.

Rasnite de sare si piper, pentru ca prospetimea mancarii e fundamentala!

Magazinul online Gatit si Servit va pune la dispozitie o oferta bogata de accesorii pentru bucatarie si de uz casnic, printre care se numara si aceste rasnite de sare si piper. Fie ca vorbim de sare sau de piper, atunci cand aceste ingrediente au ca sursa finala o rasnita, valoarea mancarii creste considerabil. Exista si o importanta categorie de consumatori care prefera sarea gema in defavoarea celei fine, dar nu o pot folosi oricand din cauza granulelor prea mari. Ei bine, in acest caz o rasnita de sare este instrumentul de care au nevoie. Despre aceasta sare se spune ca are calitati uimitoare. Cei ce folosesc sare nerafinata de mare au rezistenta la radiatii de cinci ori mai mare decat ceilalti.

Dupa gusturi, de la Gatit si Servit poti cumpara o rasnita din ceramica, din rasina acrilica sau lemn de fag, cu design simplu, rafinat. Macinarea se realizeaza extrem de simplu, prin rotirea surubului intr-o parte sau alta, dupa cat de fina vreti sa rezulte sarea. Nu trebuie decat sa accesati magazinul online si sa va alegei modelul care va place.

In ceea ce priveste piperul, singur sau in combinatie cu alte condimente, acesta este foarte apreciat la prepararea tocanelor, fripturilor, sosurilor si mancarurilor cu legume si peste. Piperul poate fi gatit mult timp fara a-si pierde aroma si gustul. Insa gustul cu adevarat proaspat si original este cel al unui piper macinat. Multi prefera sa adauge la mancare piperul sub forma boabelor, insa acest lucru ar putea fi deranjant, mai ales cand este mestecat apoi din greseala. Din aceasta cauza, majoritatea gospodinelor prefera sa-l foloseasca in forma macinata. Folosind o rasnita de piper din ceramica, lemn din fag sau rasina acrilica de la Gatit si Servit  il puteti macina chiar dumneavoastra si salva atat banii, cat si caracteristicile piperului boabe.

Rasnite de sare si piper de la Gatit si Servit, produse de calitate de la firme de renume!

Produsele de macinat in bucatarie comercializate de Gatit si Servit sunt alese dupa trei conditii importante: functionalitate, calitate si design. Prin urmare, pe langa utilitatea maxima pe care o aduc in gospodarie, obiectele acestea imbunatatesc aspectul locuintei si se adapteaza la diverse stiluri decorative.

Printre furnizaorii de renume cu care firma colaboreaza pentru a furniza aceste produse sunt: David Mason Design – Anglia, Trespade – Italia, O’lala GmbH – Germania si Carl Schmidt Sohn – Germania. Acestia sunt recunoscuti pentru produsele de calitate pe care le obtin in procesul de fabricatie si apeleaza la servicii de transport prin care se asigura un minim de pierderi.

In afara de aceste rasnite, magazinul online Gatit si Servit va mai ofera obiecte ceramice pentru depozitare, vase pentru gatit, cutite din acryl speciale, tacamuri si vase pentru copii.

Datele de contact:

Cluj-Napoca, str. Pandurilor, nr 12,  judetul Cluj, Romania

Telefon: 0756 656 984 (Orar 08-18)

Articol oferit de zoom-biz.ro!