Gaseste-ti apartamentul ideal in Sebes cu San Casa!

Vanzare-vile-Sebes-3z8lTMomentul in care decizi sa ai propria ta casa implica mult mai mult decat simpla achizitionare a unui apartament. Nu orice apartament pe care il vei vizita va fi conform cerintelor si preferintelor tale, de aceea, este important  sa il gasesti pe acela care te va imbia sa ramai inca din primele moment, pe acela pe care il vei transforma intr-o locuinta.

Fie ca doresti sa iti intemeiezi o familie si cauti o locuinta sau pur si simplu doresti sa te muti, San Casa iti propune sa arunci o privire la apartamentele din Ansamblul Residential Eleganta, orasul Sebes. Inca din prima clipa vei observa locatia deosebita, ferita de agitatia orasului ( atat complexul Eleganta I, cat si complexul Eleganta II se afla in drumul Petrestiului, la 4 km de Sebes ). Vei avea de ales intre apartamente cu doua sau cu trei camere, toate fiind amenajate intr-un stil elegant si modern.

In plus, apartamentele residentiale din Sebes pune la vanzare de San Casa sunt o alegere excelenta datorita stilului unic (atat cel exterior, cat si cel interior) dar si a constructiei superioare din punct de vedere calitativ. Structura cladirilor este bazata pe cadre de beton, pentru o rezistenta sporita contra incidentelor (cum ar fi cutremurele); din acelasi motiv, compartimentarile interioare nu sunt realizare din gips-carton, ci in totalitate din caramida, fiind si tencuite. In plus, cladirile sunt concepute pentru a oferi capacitatea maxima de caldura posibila; cladirile sunt izolate pe exterior cu polistiren de 10 cm, alaturi de tencuiala decorativa. Un alt avantaj al apartamentelor sunt hidroizolatiile traditionale pentru balcoane si terase. Mai mult decat atat, cladirile beneficiaza de finisaje si dotari de inalta calitate (cum ar fi central termica proprie) , iar fiecare apartament este contorizat in mod separat pentru utilitati.

Apartamentele care iti sunt puse la dispozitie de catre compania San Casa sunt cea mai buna alegere, putand fi usor transformate in locuinta ideala pentru tine si familia ta. Pe langa aspectul deosebit din interiorul apartamentului si al stilului modern si rafinat, cladirile impun respectul si admiratia si datorita aspectului exterior. Mai mult decat atat, complexul Eleganta va pune la dispozitie, la exterior, locatii in care va puteti petrece timpul liber; in vecinatatea complexului puteti alege sa va relaxati in parcul superb amenajat sau sa petreceti clipe de neuitat cu cei dragi cand e vreme frumoasa afara, la un gratar, in zona special destinata acestui gen de activitate ( accesul este gratuit in ambele cazuri).

Alege-ti locuinta ideala in judetul Alba! Pe langa constructia de calitate, stilul deosebit si multitudinea de dotari care iti sunt puse la dispozitie, ai parte de preturi extrem de avantajoase. Astfel, apartamentele au o suprafata cuprinsa intre 57 mp si 86 mp, preturile fiind de la 32.000 euro la doar 55.000 euro!

Nu mai sta pe ganduri cand vine vorba de caminul tau! Alege apartamentul potrivit stilului si personalitatii tale cu vanzari apartamente Sebes San Casa! Pentru a vizualiza oferta noastra sau pentru a obtine mai multe informatii, te invitam sa accesezi platforma web a companiei sau sa ne contactezi utilizand informatiile de mai jos:

S.C. SAN CASA S.R.L.

ALBA,SEBES-PETRESTI, STR. 1 MAI,NR.308

TELEFON :  0358.882.425

0751.061.359

0751.061.358

mail: office_sancasa@yahoo.com