Garduri lemn de la Rustic Lemn Design!

Garduri-lemn-Satu-Mare-BfwHU2Daca doresti garduri lemn si alte produse din lemn, Rustic Lemn Design ofera produse executate la cele mai inalte standarde de calitate, cu un design modern si placut, oferind in primul rand rezistenta in timp. Rustic Lemn Design executa si comercializeaza garduri lemn in Oradea in functie de preferintele si exigentele clientilor. Modelele sunt realizate la comanda, dupa cerintele clientului, iar proiectele sunt respectate in intregime si executate intocmai necesitatilor tale. Durabilitatea in timp a lemnului este conferita de noile tehnologii de tratament a lemnului, care este protejat contra atacurilor insectelor si fungilor.

Gardurile din lemn au un aspect simplu si rafinat. Sculptarea lemnului de catre specialisti in domeniu este o arta care impleteste armonios utilul cu placutul. Gardurile si mobilierul rustic va oferi gradinii tale un plus de farmec si va incanta privirile oaspetilor. Toate produsele sunt confectionate numai din esente de lemn de cea mai buna calitate. Fiecare produs in parte este lucrat cu maiestrie, pricepere si dedicare de catre mesteri si sunt oferite la un raport bun calitate-pret.

Rustic Lemn Design executa garduri dupa preferinte!

Lemnul este utilizat de catre mesterii Rustic Lemn Design pentru confectionarea unor garduri din lemn de cea mai buna calitate, tratat impotriva diferitelor tipuri de daunatori, care rezista conditiilor de vreme nefavorabile. Alegerea acestui material confera siguranta unei rezistente in timp, avand o durabilitate mare. Compania executa diverse modele de garduri, cu lemn provenit din mai multe tipuri de copaci. Gratie acestui fapt, ai la dispozitie o varietate de culori, din care o poti alege pe cea mai potrivita intregului decor, care se va integra perfect peisajului in cadrul caruia este amplasata cladirea sau imobilul respectiv. Dupa preferinta clientului, gardurile se pot amplasa pe verticala sau orizontala, cu sau fara spatii intre ele. Materialele cu care se lucreaza sunt de cea mai buna calitate.

Indiferent de spatiile pe care vrei sa le imprejumuiesti, apeleaza la Rustic Lemn Design si acestia iti vor oferi produsele si consultanta specializata de care ai nevoie. Produsele executate din lemn au un comportament excelent in timp, personalizand orice interior sau exterior. Lemnul utilizat cu precadere este salcamul, bradul, stejarul si carpenul. Dupa ce a fost procesat, lemnul se trateaza cu substante speciale, contra daunatorilor si altor ciuperci, precum si impotriva deteriorarii structurii fibrei lemnoase. Solutiile sunt in conformitate cu normele europene si sunt produse special in acest scop.

Rustic Lemn Design – din pasiune pentru mestesugit!

Compania Rustic Lemn Design, infiintata in Oradea se ocupa de executia unor piese de lemn de calitate, in conformitate cu dorintele clientilor, in functie de spatiul alocat. Piesele de mobilier oferite se pot realiza intr-o cromatica diferita. Gardurile de lemn, mobilierul, jardinierele, balansoarele din lemn si alte elemente decorative sunt disponibile pentru curti si gradini. Echipa firmei isi dedica pasiunea si experienta pentru confectionarea unor produse din lemn unice, realizate la standarde de calitate superioare. Intra pe Rustic Lemn Design pentru colaborari de succes in acest domeniu. Apeleaza la Rustic Lemn Design pentru produse de cea mai buna calitate.

Datele de contact ale firmei Rustic Lemn Design

Adresa firmei: Str. Jimboliei, Nr. 21, Oradea

Telefon: 0745 106 708

Email: contact@rusticdesign.ro