Garduri beton-Calitate buna si avantaje numeroase, la pret scazut

garduri betonPentru un grad sporit de intimitate si siguranta, firma Garduri Beton, din Timisoara, ne recomanda sa folosim garduri beton daca vrem sa imprejmuim curtea si locuinta. Datorita faptului ca au multiple avantaje, din ce in ce mai multi clienti le prefera. Opteaza si tu pentru ele! Discuta cu reprezentantii firmei mentionate si alege ceea ce iti trebuie!

Garduri beton realizate de profesionisti

Intr-adevar, gardurile facute din beton au multe avantaje pentru utilizatori, dar pentru realizarea lor sunt necesare doua lucruri. In primul rand, materialele din care sunt turnate trebuie sa fie de cea mai buna calitate. In al doilea rand, echipa de muncitori care amesteca materialele si stabileste cantitate din fiecare trebuie sa aiba pregatire in domeniu si experienta. Daca iti doresti garduri beton pentru curte, nu mai cauta nici o firma. Garduri Beton, din Timisoara, iti sta la dispozitie cu o oferta variata, la raport avantajos calitate-pret. Datorita priceperii, flexibilitatii si promptitudinii meseriasilor din echipa, firma a realizat numeroase lucrari nu doar pe plan local, ci si national.

In general, toate produsele din categoria garduri beton au inaltimea de 1.75 m si sunt prezinta: o bolta, cativa stalpi, placi mari si placi mici. In functie de ce iti place, firma iti va pune la dispozitie mai multe modele.

Avantaje utilizare garduri beton

Preponderenta gardurilor din material lemnos este mare la noi in tara, insa de o perioada au inceput sa fie solicitate tot mai des gardurile din beton. De ce? Pentru ca au mai multe avantaje. Iata care sunt acestea:

– ofera o protectie mai mare decat gardul din lemn sau din fier forjat. Neputand fi escaladat, el ii tine la distanta pe hoti. In plus, datorita faptului ca este foarte rezistent, nu poate fi distrus asa usor la contactul cu un obiect greu;

– au o durata de utilizare foarte indelungata. Daca se folosesc materiale de calitate pentru turnare, utilizarea lor dureaza o viata;

– nu necesita costuri de intretinere. Scandura trebuie sa fie data cu vopsea sau cu lac, trebuie sa fie protejata de apa, in timp se usuca si putrezeste, dar betonul ramane acelasi si peste 50 de ani;

– ofera un grad de intimitate mare. Gardul din fier forjat arata foarte elegant, dar permite privirilor indiscrete sa patrunda in intimitatea spatiului detinut. Daca, in schimb, ai garduri beton, nu se va vedea absolut nimic din curte;

– in cazul unei viituri, daca si poarta este inchisa, apa nu are cum sa-ti patrunda in curte. Neavand pe unde se strecura, ea isi va continua traseul, iar tu vei fi ferit de consecintele neplacute etc.

Cine comercializeaza garduri beton?

Angajatii firmei Garduri Beton se ocupa de aproximativ 10 ani cu vanzarea de garduri beton. Raportul calitate-pret la care acestea sunt comercializate este unul avantajos. Daca nu stii ce fel de garduri beton sa alegi din oferta variata a firmei timisorene, ia legatura cu reprezentantii acesteia. Ei iti vor prezenta gama diversificata si iti vor oferi o solutie optima personalizata.

Nu mai cauta idei pentru a-ti face gard la curte si locuinta! Noi iti recomandam sa alegi garduri beton! Datorita numeroaselor avantaje pe care acestea le au, vei fi mai mult decat multumit. Ia legatura cu reprezentantii de la firma Garduri Beton si discuta cu acestia proiectul!

Date de contact

Adresa: Timisoara, Jebel, Timis

Telefon: 0765.180.555