Gano Excel comercializeaza cafea ganoderma

6fd98a23d7053ce620f56388c25203ddMajoritatea persoanelor incep dimineata cu o cafea buna. De ce sa nu incepi ziua cu o cafea sanatoasa? Da, acum cafeaua iti poate ajuta organismul in multe feluri! Compania Gano Excel adauga in cafeau pe care o comercializeaza, extract de Ganoderma. O ciuperca ce ofera o multime de beneficii organismului tau. Savureaza o cafea buna si sanatoasa in fiecare dimineata. Bea o cafea ganoderma!

Gano Excel comercializeaza cafea ganoderma

Considerata „o minune”, ciperca Ganoderma a fost cultivata inca din cele mai vechi timpuri. A fost folosita mai intai ca medicament pentru longevitate, si apoi a fost utilizata in diferite combinatii, bauturi sau suplimente alimentare. Datorita beneficiilor aduse organismului, ganoderma a fost tot mai mult cultivata. In prezent Leow Soon Seng, de altfel si fondatorul firmei Gano Excel, detine poate cea mai mare plantatie de ganoderma. Compania comercializeaza: cafea ganoderma, supliment ganoderma si cosmetice ganoderma.

Extractul de ganoderma ofera o gama larga de beneficii organismului tau: intareste sistemul imunitar, revitalizeaza organismul, reduce starea de oboseala, fortifica aparatul digestiv, trateaza anumite afectiuni ale pielii, ajuta in cazul afectiunilor cardio-vasculare, ajuta sistemul osos, sporeste capacitatea de concentrare, ajuta la curatarea colonului, este ideal in cazul constipatiei cronice, echilibreaza nivelul glicemiei, etc.

Cafeaua ganoderma are in principiu acelasi efect ca si o cafea clasica. Iti ofera energia de care ai atata nevoie, insa are un continut redus de cofeina.

Apeleaza la remedii naturiste, apeleaza la cafea ganoderma!

Compania Gano Excel produce o gama variata de bauturi calde, ce au la baza extract de Ganoderma. Avand in vedere ca o mare cantitate de cafea este consumata zilnic, compania a produs mai multe variante de bauturi calde, astfel incat sa multumeasca toti clientii, indiferent de preferinte.

Gano Cafe Hazelnut – este o cafea ganoderma ce contine praf de alune si pudra de scortisoara pentru un gust desavarsit.

Gano Cafe Clssic – este o cafea neagra extrem de aromata. Are la baza extract de Ganoderma si cafea de inalta calitate. Intareste sistemul imunitar si reduce starea de oboseala.

Gano Cafe 3 in 1 – in afara de extractul de Ganoderma, contine frisca, cafea si zahar din trestie. Intareste sistemul imunitar si echilibreaza nivelul glicemiei.

Gano Cafe Mocha – contine cafea naturala, extract din Ganoderma, cacao superioara, frisca non lactata, sucroza, si o cantitate redusa de cofeina. Sporeste capacitatea de concentrare si reduce starea de oboseala.

Gano Schokolade – este o ciocolata calda naturala. Deorece nu contine cofeina poate fi bauta si de copii. Contine extract de Ganoderma, cacao de cea mai buna calitate, frisca non lactata din lapte de palmier, sucroza si lapte praf degresat.

Gano C’real Spirulina Oats – contine ovaz, spirulina si extract din Ganoderma. Revitalizeaza organismul, ajuta la mentinerea greutatii corporale adecvate, intareste sistemul imunitar, etc.

Alege aroma care iti place cel mai mult si ofera organismului tau elementele nutritive de care are nevoie. Daca esti interesat sa achizitionezi o cafea de calitate atunci intra pe pagina online ganoderma-cafeagano.ro. Citeste specificatiile fiecarui produs si alege varianta preferata. Pentru comenzi apeleaza la numarul de telefon 0742.858.636, sau trimite un email la adresa ganocafeasanatoasa@gmail.com. Pentru o viata sanatoasa consuma cafea ganoderma.