Gali Prod: Expertul dumneavoastra in materie de amenajari interioare, exterioare si de finisare

3f8df230fc3b4244c55fb0710c0e4fabDaca ai nevoie de un expert care sa iti stea alaturi cu cele mai bune sfaturi si solutii tehnice de ultima generatie ce se aplica in domeniul constructiilor, trebuie cu siguranta sa apelezi la serviciile companiei Gali Prod. Gali Prod este o firma recunoscuta si premiata datorita eficientei si profesionalismului cu care isi intampina clientii si datorita calitatii ireprosabile cu care sunt executate operatiile de amenajari interioare, exterioare sau de finisare, operatii ce se adreseaza atat domeniului privat, cat si celui public.

Gali Prod se mandreste cu un personal calificat si experimentat care se afla intr-o pregatire si documentare continua pentru a furniza doar servicii de cea mai buna calitate, satisfacand astfel in timp optim pana si cele mai complexe cereri. Datorita numeroaselor parteneriate cu companii producatoare in domeniul constructiilor, Gali Prod ofera o gama diversificata de produse pentru amenajari interioare sau exterioare, dar si pentru procese de finisare, aceasta gama de produse fiind disponibila pentru orice tip de buget.

Astfel, utilizand serviciile companiei Gali Prod veti putea beneficia de cel mai bun raport calitate / pret existent pe piata de profil din Romania, indiferent de nivelul tarifelor practicate, calitatea fiind ireprosabila. Activitatea companiei este una diversa, dar pentru a va putea face o idee adecvata, trebuie sa stiti ca Gali Prod isi intampina clientii cu servicii de montaj gresie, faianta, marmura, granit, piatra decorativa, ardezie, tapet, parchet din lemn masiv, parchet melaminat, mocheta si linoleum, montaj rigips, montare izolatii termice, fonice si ignifuge, montare instalatii sanitare, electrice si garduri imprejmuitoare, precum si zugraveli decorative, dar si cu multe altele.

1395199_1428524287365834_1738840581_nDupa cum am precizat si in introducerea acestui articol, Gali Prod este o firma extrem de apreciata, rezultatele acesteia fiind recompensate cu numeroase diplome onorifice precum: locul 2 in top afaceri Romania in anul 2012, locul 1 in top profit Romania, locul 1 in top afaceri Romania in anul 2010 si locul 38 in topul national al firmelor private pe domeniul „Lucrari de pardosire si placare a peretilor”. Aceste diplome reprezinta dovada profesionalismului cu care compania Gali Prod isi intampina clientii, de fiecare data executand operatii de amenajare interioara, exterioara sau de finisare ireprosabile.

Daca doriti sa beneficiati de aceste servicii, nu trebuie decat sa contactati personalul companiei pentru a stabili conditiile unei noi colaborari. Pentru a afla mai multe detalii tehnice referitoare la activitatea depusa de inginerii firmei sau pentru a obtine informatii legate de portofoliul de clienti existenti, va recomandam accesarea platformei online Gali Prod. Prin intermediul site-ului oficial, www.galiprod.ro, puteti vizualiza si lucrari executate de specialistii companiei, puteti obtine o lista de preturi (pretul exact se obtine insa doar in urma contactarii personalului autorizat) si nu in ultimul rand puteti lasa un mesaj online prin completarea formularului aflat la dispozitia dumneavoastra.

Gali Prod va sta la dispozitie si cu ajutor de specialitate sau cu asistenta tehnica in rezolvarea propriilor proiecte, fiecare serviciu al companiei fiind adresat atat persoanelor fizice, cat si celor juridice. Puteti contacta in mod direct firma prin utilizarea datelor de contact de mai jos.

Gali Prod, date de contact

Adresa:
Str. Erou Plutonier Radulescu , nr.30
Breaza , jud. Prahova

Email: office@galiprod.ro
Telefon: 0722 34 78 86
0728 77 08 46
0765 92 08 43
Fax: 0244 34 12 05