Gali Prod – cea mai buna alegere pentru planurile tale de amenajare!

Daca va intrebati care este cea mai buna companie de amenajari interioare si exterioare din Prahova, Gali Prod este raspunsul! Orice finisaje si amenajari va doriti sa realizati, indiferent de complexitatea lucrarilor, Gali Prod va garanteaza eficienta ridicata si calitate la orice material sau echipament folosit, cu rezultate inedite.Diploma Gali Prod

Amenajarea unui spatiu interior este modul prin care proprietarul acelui spatiu isi exprima o parte a personalitatii sale sau in care stabileste ce fel de activitati vor fi intreprinse acolo. De aceea, fiecare camera dintr-o locuinta este, de obicei, decorata diferit, chiar daca la inceput aceasta tendinta era una mai degraba instinctiva decat indelung studiata. Chiar daca stim care sunt principiile de baza de amenajare a locuintei, cel mai greu este sa gasim stilul potrivit si elementele care sa-l defineasca si care sa exprime exact ceea ce avem in plan. Iar daca pentru propria noastra locuinta este dificil sa luam aceste decizii, in cazul unui hotel, restaurant sau pensiuni, situatia este cu mult mai complexa.

Gali Prod este o companie care exceleaza in aceasta privinta, a gasirii acelor elemente si realizarea acelor lucrari care sa obtina efectul dorit de client, in ciuda neclaritatilor pe care acesta le-ar putea avea. Posibilitatile de amenajare si finisaje pe care le ofera sunt atat de multe, incat orice idee poate fi transformata in ceva real, de care sa se bucure atat proprietarii, cat si vizitatorii spatiilor amenajate. Partea si mai buna este ca, angajatii societatii sunt inzestrati cu un nivel de creativitate crescut, astfel ca nicio lucrare nu va semana cu alta realizata in trecut, decat daca, desigur, clientul doreste acest lucru.

Pana in prezent, Gali Prod si-a creat un portofoliu de lucrari amplu, executate in mai multe zone ale tarii cu cele mai noi tehnici. Fiind activa in acest domeniu de peste 20 de ani si colaborand cu firme de top care ii furnizeaza materialele si echipamentele necesare, poate garanta oricarui client din tara, servicii complexe si ajutor in fiecare etapa, de la faza de ‘rosu’ pana la cea de ‘cheie’. Astfel, daca aveti nevoie de lucrari simple, precum cele de tencuieli interioare si exterioare sau montaje de gresie si faianta, angajatii sai va asigura de cea mai buna calitate. Adevaratele provocari la care acestia raspund cu succes sunt, insa, lucrarile mari, unde sunt necesare atat turnari de sape si montaj de marmura, gresie sau ardezie, cat si zugraveli decorative, montaj de tapet, realizarea de tavane casetate, izolari fonice si termice, hidroizolatii, pavaje exterioare, montaje de piatra decorativa si multe altele. La acest capitol societatea exceleaza, mandrindu-se cu numeroase proiecte de succes realizate pentru hoteluri cunoscute din Romania, restaurante si locatii amenajate intr-un stil personalizat, cu totul special.

Daca tot vorbim de proiectele cu care se mandreste, este cazul sa amintim si numeroasele diplome cu care compania a fost premiata de-a lungul timpului. Incepand cu anul 2007, Gali Prod a crescut tot mai mult, ajungand de la locul 38 pe domeniul de “Lucrari de pardosire si placare a peretilor” in Topul National al Firmelor Private, in acest an, la locul 2 in Top Afaceri Romania in anul 2012, pe acelasi domeniu. De asemenea, in anul 2009 Gali Prod a fost premiata cu locul 1 in Top Afaceri Romania si locul 1 in Top Profit Romania pe domeniul amintit, mentinandu-si locul 1 in Top Afaceri si in anul 2010. Tot atunci, a figurat si pe locul 2 in Top Afaceri Romania la domeniul “Lucrari speciale de constructii”.

Asadar, daca v-am convins ca Gali Prod este partenerul ideal pentru lucrarile de amenajari si finisaje, va invitam sa-i contactati cat mai curand!