G.K. System si Daikin, aer curat si conditionat la superlativ

G.K. Systemsi Daikin, aer curat si conditionat la superlativVrei sa achizitionezi un sistem VRV Daikin si nu stii la cine sa apelelezi? Firma G.K. System din Constanta iti sta la dispozitie cu o gama larga de sisteme VRV Daikin pentru aplicatii casnice, dar si pentru cladiri de dimensiuni mari, cum ar fi cele din sectorul comercial sau cladiri de birouri.

Dar, ce inseamna VRV?

VRV poate fi tradus prin „volum variabil al agentului frigorific”. Aceasta tehnologie a fost inventata de Daikin in anul 1982, fapt ce a revolutionat piata de specialitate. De atunci, Daikin a fost lider in acest domeniu, iar in prezent dezvolta a patra generatie de sisteme VRV, furnizand cele mai bune rezultate in domeniul climatizarii, eficientei energetice si controlului.

In sistemele VRV de la Daikin circula numai cantitatea de agent frigorific necesara la un moment dat, de unde si numele de volum variabil al agentului frigorific. Diverse zone pot beneficia de setari diferite de climatizare. Acest lucru inseamna ca VRV iti ofera o solutie personalizata pentru o intreaga cladire, ceea ce reduce consumul de energie si ofera controlul asupra cladirii respective.

Inovatiile revolutionare realizate de aceasta firma, precum sistemele VRV cu recuperarea caldurii, au sporit si mai mult confortul prin recuperarea caldurii extrase din cadrul proceselor de racire, pentru a furniza caldura gratuita, pentru producerea de apa calda si a perdelelor de aer. Astazi, cele mai recente solutii VRV ofera incalzire, racire, ventilatie si apa calda pe intreaga perioada a unui an, dar si perdele de aer pentru usile cu o deschidere frecventa si elemente de control usor de utilizat.

„Secretul”acestui sistem de climatizare este tehnologia de ultima generatie a pompelor de caldura, care au o eficienta energetica ridicata si folosesc energia regenerabila din aerul exterior pentru a efectua procesele de incalzire si racire fara a avea nevoie de un sistem de incalzire secundar. Aceasta tehnologie avansata furnizeaza un randament ridicat cu un consum de energie scazut, ceea ce conduce la reducerea directa a emisiilor de CO2, dar si a costurilor legate de functionare. Tot tehnologia VRV face un pas inainte si utilizeaza aceeasi tehnologie pentru a extrage caldura din zonele care necesita racire, si pe care o reutilizeaza pentru a incalzi alte zone sau pentru a produce apa calda, realizand astfel incalzirea si racirea simultana a unor parti diferite ale unei cladiri.

Gratie acestei combinatii de tehnologii, sistemul Daikin functioneaza in mod normal cu un coeficient de performanta de 4 sau chiar mai mare, adica acest sistem produce 4 unitati de energie termica pentru fiecare unitate de energie electrica consumata, iar in modul de recuperare a caldurii, valoarea poate fi de pana la 10, facand din sistemul VRV Daikin cel mai avansat sistem de acest tip.

G.K. SYSTEM din Constanta este o societate ce a fost infiintata in anul 1996, ce activeaza in domeniul instalatiilor de climatizare si ventilatie. Incepand cu anul 2008 a devenit partener G.K. Systemsi Daikin, aer curat si conditionat la superlativ1Daikin VRV. Apeland la sistemele VRV Daikin comercializate de firma G.K. System din Constanta vei avea certitudinea unei achizitii de calitate. Performantele realizate de sistemele VRV Daikin sunt superioare si fac din ele alegerea cea mai potrivita pentru tine.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege sisteme VRV Daikin G.K. System. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele G.K. System? Suna la numerele 0241-540.390 si 0722-695.123 sau trimite un e-mail pe adresa office@gksystem.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.