G.K. System – Avantajele sistemelor de incalzire Daikin

Sisteme-de-incalzire-1FgbBIn sezonul rece, trebuie sa ai sisteme de incalzire eficiente, de aceea G.K. System ofera cele mai bune sisteme la preturi avantajoase. Sistemele de incalzire de la Daikin folosesc energie din surse regenerabile cum ar fi aerul si apa. Pompele de caldura sunt o solutie la indemana fiecaruia, fiind o optiune pentru scaderea costurilor si a emisiilor de dioxid de carbon. Pompele pot functiona pe principiul aer-aer sau aer-apa. G.K. System iti ofera cele mai bune solutii energetice durabile pentru uz rezidential si comercial. Daikin Altherma este un sistem complet de incalzire a locuintei si apei ce are la baza tehnologia pompelor de caldura cu sursa de aer. Acest produs este caracterizat printr-un consum redus de energie si un nivel scazut al emisiilor de dioxid de carbon.

Pompele de caldura de inalta eficienta, cu tehnologie avansata reusesc sa transforme caldura neutilizata si inepuizabila din aerul din jur in caldura utilizabila. Usor de instalat, sistemul ofera caldura utilizabila fie ca parte a sistemului de climatizare, fie pentru a incalzi apa calda menajera. Pompa de caldura de la Daikin extrage caldura din aerul exterior. Sistemul este alcatuit dintr-un circuit inchis care contine un agent frigorific. Acest sistem pompeaza caldura de la un nivel scazut de temperatura la unul mai ridicat. Caldura obtinuta este transferata la sistemul de distributie a apei din locuinta, prin intermediul unui schimbator de caldura. Ambele unitati sunt compacte si nu este nevoie de sapaturi sau excavatii pentru instalarea sistemului. Unitatea exterioara poate sa fie amplasata in exteriorul oricarei cladiri, inclusiv a blocurilor. Aceasta este special proiectata pentru a evita problemele de acumulare a ghetii, chiar si in cele mai grele conditii de iarna. Gratie designului, spatiul de instalare este minimizat atat ca suprafata, cat si ca inaltime. Cerintele de intretinere sunt scazute, iar implicit costurile se vor diminua. Intrucat nu produce emisii directe de dioxid de carbon, sistemul de incalzire contribuie la imbunatatirea mediului inconjurator.

Dispozitivul Daikin Altherma functioneaza fara combustibil, gaz sau alte substante, reducand pericolele conexe. Se inlatura astfel pericolul de intoxicare, mirosul sau poluarea de la rezervoarele de scurgeri. Programatoarele de timp individuale si usor de programat in ceea ce priveste incalzirea, racirea, apa calda menajera si recircularea, cu functionare silentioasa si incalzitor electric auxiliar permit reglarea functionarii unitatii, astfel incat sa se potriveasca programului zilnic uzual al utilizatorului final. Fie ca este vorba de o casa nou construita, sau de una existenta cu eficienta energetica scazuta, sistemul split Daikin Altherma permite componente complet intergrate pentru un control total al climatizarii.

G.K. System este o companie infiintata in Constanta care comercializeaza sisteme de climatizare, fiind distribuitoare de instalatii de ventilatie si climatizare marca Daikin. Aceste aparate ofera avantaje atat din punct de vedere calitativ si functional, cat si in ceea ce priveste pretul. Pentru alegerea aparaturii potrivite, G.K. System ofera consultanta specializata. Compania G.K. System ofera ajutor la punerea in functiune si intretinere pe toata perioada garantiei si post-garantiei. Pentru a obtine mai multe informatii viziteaza site-ul companiei G.K. System sau consulta unul dintre specialistii firmei. Alege sistemele de incalzire Daikin pentru eficienta, siguranta si caracteristicile superioare pe care le detin. Achizitioneaza un sistem de incalzire Daikin comercializat de G.K. System si nu vei regreta.

Datele de contact ale firmei G.K. System

Adresa firmei: Str. Oborului, Nr. 27, Constanta

Telefon: 0241 540 390

Email: office@gksystem.ro