Francrocar.ro-Rent a car aeroport Otopeni. Conditii de 5 stele!

homePicROVii in Bucuresti pentru o intalnire de afaceri importanta si vrei ca inca de la sosirea pe aeroport sa te bucuri de confort? Ai nevoie de transfer confortabil si ieftin de la Aeroportul Otopeni Bucuresti intr-unul din marile orase ale tarii? Nimic mai simplu: Francrocar.ro iti sta la dispozitie cu servicii rent a car aeroport Otopeni la tarife excelente! Te bucuri de confort la bordul unei masini elegante, fie acestea de tip business, de familie sau clasica.

Francrocar.ro iti propune solutii personalizate pentru drumuri sigure si rapide pe toate soselele tarii! Pentru asta, firma bucuresteana dispune de toate resursele: o flota auto impresionanta, soferi cu experienta, preturi accesibile si conditii avantajoase de inchiriere sau de transfer de la aeroport.

Prin serviciul rent a car aeroport Otopeni castigi timp si calatoresti in sigurata fara grija hartilor, a intarzierilor sau a disconfortului din trafic.

Francrocar.ro asigura servicii de cea mai buna calitate de transfer din Bucuresti in orice alt oras din tara cu soferi profesionisti si automobile de inalta clasa!

Rent a car aeroport Otopeni-Francrocar.ro

Te intorci acasa dupa multi ani si vrei ca drumul pana in orasul natal sa fie conforabil si in timpul stabilit? Nu dispui de o masina pe care sa o preiei de la aeroport? Pentru aceste situatii exista o alternativa pe cat de practica pe atat de eficienta: servicii rent a car aeroport Otopeni. Mai exact, inchiriezi un automobil cu sofer care sa te conduca acolo unde ai nevoie, indiferent de numarul de kilometri ori de numarul de bagaje!

De ce rent a car aeroport Otopeni?

Simplu: pentru ca este cel mai confortabil mod de calatorie pana acasa sau pana la hotelul la care esti cazat! Fie ca vii de departe la Bucuresti pentru o intalnire de afaceri ori pentru a-ti vizita prietenii, serviciul rent a car aeroport Otopeni este solutia de transport ideala! Inca de la iesire din aeroport esti asteptat de o masina ( la alegere) si un sofer cu experienta in servicii de acest gen. Confortul este superior la fel si nivelul de siguranta. In plus, bagajele iti stii bagajele in siguranta!

Nu mai trebuie sa apelezi la serviciile unui taximetrist si nici sa astepti in statii de autobuz. Ai masina de la primul minut in care ajungi pe aeroport. Simplu, rapid si confortabil!

Serviciul rent a car aeroport Otopeni este ideal si pentru cei care vor sa ajunga nu doar in centrul Bucurestiului ci si in alte orase ale tarii. Poti opta pentru diferite tipuri de automobile (sport, standard, de familie) in functie de numarul de pasageri.

Francrocar.ro-Transfer standard, premium, transfer cu microbuz 8 locuri

Cu Francrocar.ro ai servicii premium rent a car aeroport Otopeni si poti alege intre cele 3 tipuri de transfer. Ai de ales intre: transfer standard  cu Dacia Logan sau Opel Astra (capacitate 4 persoane), transfer premium cu Mercedes C Class (capacitate 4 persoane) si transfer cu microbuz de 8 locuri.

De asemenea, poti opta pentru transferul dus-intors ori pentru un singur drum. Indiferent de alegeri, ai garantia unuor preturi avantajoase si a unui confort desavarsit! Tarifele includ  soferul, combustibilul si taxa de drum!

Pentru servicii rent a car aeroport Otopeni mizeaza pe experienta unei companii cu traditie in domeniu. Mieaza pe Francrocar.ro si calatoresti premium!