Fortune Brod-Broderii cluburi sportive. Identitate si palmares!

broderii cluburi sportiveEmblema reprezinta clubul sportiv, traditia acestuia si palmaresul. Asadar, pentru ca o echipa sa aiba identitate aceasta trebuie sa se identifice printr-o emblema unica, reprezentativa, purtata nu doar pe obiectele promotionale ci si pe echipamentul de joc. Pentru emblemele de pe echipamentul sportiv se apeleaza la serviciul de broderie, o tehnica ce garanteaza embleme sportive estetice si rezistente.

Pentru broderii cluburi sportive apeleaza la Fortune Brod, companie din Cluj-Napoca infiintata din pasiune pentru frumos si unic!

Fortune Brod executa broderii cluburi sportive la preturi foarte avantajoase si intr-o maniera impecabila! Firma dispune de personal calificat si cu exeperienta in domeniu,  dar si de o tehnologie de ultima ora pe baza careia poate executa orice tip de lucrari. Gratie serviciilor de calitate oferite, Fortune Brod a dezvoltat colaborari cu firme, institutii si cluburi sportive cu renume in toata tara!

Din categoria broderii cluburi sportive fac parte: embemele, fanioanele, ecusoanele, steagurile si tricourile.

Broderii cluburi sportive-Intra in randul cluburilor cu traditie!

O echipa castiga puncte si prin imagine nu doar prin goluri marcate. De la capitolul imagine nu trebuie sa lipseasca obiectele promotionale (cele care fidelizeaza publicul si cresc notorietatea numelui) si echipamentele personalizate.

Importanta emblemei pe echipamentul de joc

Multe echipe de categoria a II a, aleg sa poarte tricouri si sorturi banale, fara vreo legatura cu simbolul clubului sportiv pe care il reprezinta. Acest fapt nu face nimic altceva decat sa scada prestigiul clubului, aruncand asupra propriilor jucatori o imagine prafuita, confuza si nepregatita pentru performante. Alegerea unei embleme brodate direct pe tricou creste increderea jucatorilor si totodata, respectul adversarilor. Pe scurt, pentru obtinerea performantei, o echipa sportiva trebuie sa aiba identitate!

Ce este emblema sportiva?

Emblema este un element de identificare si reprezinta un semn si/sau o denumire care are rolul de a deosebi activitatea sportiva a unei echipe. Emblemele sunt purtate de toate cluburile sportive, incepand cu cele de fotbal si bascht, pana la cluburile de rugby si volei. Ele transmit valorile clubului si sunt foarte importante pentru promovarea lui, dar si pentru crearea sentimentului de afiliere a membrilor sai.

Cum se executa emblemele sportive?

Pentru embleme sportive brodate se apeleaza la firme specializate in acest serviciu. Pasii sunt simpli iar rezultatul este genial. Comanda se initiaza prin trimiterea imaginii cu formatul grafic si detaliile despre emblema. Dupa finalizarea mostrei 3D, emblema este transformata printr-un soft specializat intr-un format usor de citit pentru masina de brodat.

Fortune Brod-Broderii cluburi sportive, inclusiv embleme sportive

Datorita tehnicii de care dispune, Fortune Brod poate transforma o imagine banala intr-o broderie spectaculoasa,In ceea ce priveste serviciul de broderii cluburi sportive, Fortune Brod. executa broderii pentru o gama variata de produse, printre care obiecte promotionale (tricouri, speci, etc.) si obiecte sportive (embleme, fanioane, fulare, etc.).

Broderiile sunt intarite, rezistente la spalare si razele solare, mentinandu-si imaginea impecabila o lunga perioada de timp.

Consideram ca broderia in sine este o arta cu rol esential de infrumusetare a obiectelor pe care este aplicata. Serviciile si produsele Fortune Brod se adreseaza tuturor celor care percep broderia computerizata ca metoda inedita de infrumustare a produselor textile.

Pentru broderii cluburi sportive acceseaza www.broderiicluj.ro. Echipa Fortune Brod asigura servicii gratuite de consiliere.