Forja Mecanica Ceahlau: Cutite masini agricole

O masina agricola poate fi utilizata pentru diverse operatii agricole, aceasta fiind un accesoriu indispensabil pentru cei ce isi desfasoara activitatea in acest domeniu. Din pacate insa, masinile agricole reprezinta investitii substantiale si greu de suportat pentru majoritatea fermierilor din Romania. Astfel, acestia aleg, de cele mai multe ori, sa achizitioneze o masina agricola in regim second-hand sau direct din alta tara unde preturile sunt mai avantajoase. Desigur, aceste compromisuri implica cumpararea unor produse sub branduri necunoscute sau achizitionarea de produse cu severe defectiuni. De aceea, dupa o scurta perioada de utilizare, masinile agricole cumparate necesita diverse piese de schimb, reparatii superficiale  sau majore dupa caz.

Cele mai multe probleme ce pot aparea in functionarea unei masini agricole sunt legate de cutitele acestora. Fiecare sau majoritatea masinilor agricole sunt prevazute cu diverse cutite. Aceste cutite se pot strica, rupe, toci si asa mai departe, caz in care este necesara inlocuirea cutitului respectiv; in caz contrar produsul agricol nu mai poate fi utilizat pentru indeplinirea sarcinilor. Din pacate, pentru masinile agricole achizitionate din strainatate, pisele de schimb existente in Romania sunt limitate sau in unele cazuri nu exista deloc. Importul unor astfel de piese presupune cheltuieli neprogramate si destul de consistente ceea ce va poate da planurile peste cap.

Daca si dumneavoastra va gasiti in aceeasi situatie neplacuta, atunci va recomandam serviciile companiei Forja Mecanica Ceahlau. Forja Mecanica Ceahlau executa la comanda (dupa desen sau model) cutite pentru masini agricole ce au fost importate din strainatate. Asadar, daca vi s-a stricat cutitul frezei rotatice,al  cultivatorului agricol sau al cositorii si nu gasiti nicaieri piesa respectiva atunci serviciile oferite de Forja Mecanica Ceahlau sunt perfecte pentru a va scoate din impas si pentru a va face viata mai usoara.

Cutitele necesare vor fi realizate cu exactitate conform cu desenul sau fisa tehnica a masinii agricole ce necesita piese de schimb. Forja Mecanica Ceahlau dispune de personal calificat si cu experienta in acest domeniu, dar si de aparatura de specialitate ce va furniza produse de inalta calitate, rezistente si sigure in utilizare. In afara acestor produse, compania vine in ajutorul celor interesati si cu a serie de servicii ce includ: tratamente termice primare, executie piese forjate, proiectare matrite in Neamt, proiectare scule sau confectii metalice diverse. Toate serviciile sunt oferite la preturi avantajoase, unice pe piata de profil din Romania. Mai mult, pentru anumite comenzi se acorda si reduceri sau discounturi substantiale.

Forja Mecanica Ceahlau isi desfasoara activitatea in judetul Neamt continuand proiectele companiei Mecanica Ceahlau. Firma activeaza pe piata productiei de piese forjate si piese uzuale pentru masinile agricole, precum si in cadrul domeniului de realizare al tratamentelor termice, prelucrarii mecanice si proiectarii de matrite.

Daca doriti comandarea de cutite pentru masini agricole Forja Mecanica Ceahlau va trebui sa contactati un reprezentant al companiei. Acest lucru se poate realiza fie prin utilizarea datelor din josul prezentului articol, fie prin accesarea site-ului oficial al firmei. In urma solictitarii va trebui sa furnizati un desen sau o fisa tehnica dupa care sa se realizeze cutitul sau cutitele necesare pentru masina dumneavoastra agricola.

Forja Mecanica Ceahlau, date de contact

Str. Dumbravei, nr. 6, cod 610202,
Localitatea Piatra Neamt,
Judetul Neamt, ROMANIA
Telefon: +40 0233 233505
Mobil: +40 0740275495
Fax: +40 0233 233505
URL: www.forjamecanicaceahlau.com
www.forjamecanicaceahlau.ro
e-mail: forja_mecanica_ceahlau@yahoo.com

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.