Foraje puturi la cele mai inalte standarde

foraje puturi

Ca orice popor, romanii sunt legati indispensabil de traditie fie prin fapte, fie doar prin conceptie ori prin atitudine si stil de viata. Stramosii ne-au lasat drept mostenire nu numai un folclor bogat, in care se pastreaza intelepciunea primordiala a nemului, dar si anumite ritualuri, obiceiuri, care ne umanizeaza si ne perpetueaza in timp ca natiune. Una dintre acestea se refera la datoria de a construi o casa, a sadi un copac si a sapa o fantana.

Nu stiu cat de indreptatit ar fi acum sa apelam la sapatul propriu-zis al fantanii si la epuizarea de resurse umane pentru acest proces, in masura in care putem fi devotati traditiei si prin imbinarea acesteia cu tehnologiile moderne. Acest fapt nu ne implica decat financiar si decisiv, daca nereferim la alegerea locului pentru foraj. Restul tine de datoria celora care ne pun la dispozitie serviciul solicitat: toate operatiile si materialele necesare, insotite si de un contract de executie.

 De ce alegem serviciul de foraj?

Daca ramanem adepti ai traditiei, trebuie sa recunoastem totusi ca modernitatea a schimbat multe din imaginea ei. Realitatea inconjuratoare s-a schimbat si mai mult, mai ales in privinta circumstantelor naturale. Fiecare foraj executat mecanic este supervizat de un inginer care coordoneaza lucrarile, anticipate de o serie de estimari ale proprietatilor geofizice ale solului. Fiecare tip de sol necesita abordari tehnice diferite. In plus, aspectul stiintific al procesului, exclude riscul naruirii, gaseste solutiile potrivite in caz de neregularitati, inlatura consecintele neplacute etc. Aceasta inseamna a avea in utilizare o fantana creata de profesionisti, care isi asigura calitatea apei si a constructiei, te ajuta la mentinerea ei si sunt pregatiti pentru orice consultatie in domeniu.

Nu este un serviciu exagerat in pret, cateva fiind criteriile de calculare a lui:

 • Adancimea de sapare si diametrul de largire;
 • Tipul de filtre instalate;
 • Duritatea straturilor forate;
 • Dificultatile de forare;
 • Debitul necesar;
 • Locatia, tipul solului din regiune.

 Avantajele forajului

 • Forajul poate fi realizat atat in soluri moi si medii, cum ar fi nisipuri, argile, pietrisuri, dar si in soluri dure, marne, cisturi, calcare, alte tipuri de roci. De aceea exista foraj rotativ si foraj cu ciocan de fund.
 • In realizarea forajului sunt implicati specialisti in geologie, hidrologie, fapt ce asigura calitatea stiintifica si tehnica a lucrarilor;
 • Se utilizeaza tehnica moderna, materiale de calitate inalta si personal instruit, care asigura durabilitatea forajului si apa limpede, fara imputritati;
 • Reduce timpul de realizare a lucrarilor si exclude riscul unui foraj inadecvat;
 • Se conformeaza dorintelor clientului, avand la dispozitie tot necesarul pentru satisfacerea cerintelor lui.

 Una din cele mai cunoscute companii, S.C. HIDROGEOFOR SRL, are grija de viitorul dvs. si va pune la dispozitie diferite tipuri de foraje puturi pentru toate situatiile vietii. Este o companie pentru care conteaza imaginea si calitatea lucrului, pe care il realizeaza detaliat, meticulos, atent si, cel mai important, profesionist.

Detalii pe www.PuturiApa-hidrogeofor.ro