Foloseste cu incredere un aparat de epilat cu ceara

aparat de epilat cu ceara

Foarte multe persoane isi doresc un epilat pe cat de rapid si confortabil, pe atat de durabil si daca se poate face si acasa, atunci ar fi ideal. Pentru a multumii pe toata lumea, a aparut pe piata un aparat de epilat cu ceara in diferite modele si tipuri, astfel incat fiecare sa se poate epila cu ceara, acasa, atunci cand are nevoie sau cand a uitat sa isi faca programare la salonul de cosmetica. Utilizarea simpla si investitia minima impreuna cu rezultatea foarte bune oferite de metoda traditionala de epilare cu ceara sunt ceea ce recomanda acest aparat de epilat cu ceara.

Ce este un aparat de epilat cu ceara?

Un aparat de epilat cu ceara este un dispozitiv cu alimentare electrica ce are rolul de a incalzi rezervele de ceara, cu o simpla apasare pe buton. Aceasta va incalzi rezerva de ceara la o temperatura optima ce permite aplicarea direct pe zona de epilat si mai apoi indepartarea stratului de ceara cu o banda speciala de hartie. Pielea va ramane catifelata si fara nici un fir de par. Veti gasi aparat de epilat ceara care se potriveste perfect cu diferite cartuse de ceara, in general pentru cele de 100 ml, astfel ca acesta va fi suficient pentru epilarea unei suprafete mari.

Cum utilizez un aparat de epilat cu ceara?

Utilizarea unui aparat de epilat cu ceara este foarte simpla, insa trebuie sa acordati atentie fiecarui pas pentru rezultate optime. In primul rand veti introduce in interiorul acestui aparat de epilat ceara rezerva specifica dupa care o sa o lasati la incalzit in jur de 20 sau 30 de minute pana ce, in interior ceara va deveni lichida. Veti aplica apoi pe suprafata de epilat ceara, in sensul cresterii firelor de par, dupa care se aplica peste ceara banda de hartie si se va smulge in sens invers cresterii firului de par. Apasati bine pe fasia de hartie pentru ca aceasta sa se lipeasca si sa se poata face eficient epilarea. Putei sa repetati aceasta parte, daca au mai ramas fire de par. Dupa terminarea procesului de epilare se recomanda aplicarea unui ulei calmant, hidratant si regenerant pentru fermitatea pielii.www.TPB.ro

Avantajele si dezavantajele unui aparat de epilat ceara

In ceea ce priveste avantajele unui aparat de epilat ceara trebuie sa stiti ca va puteti epila acasa usor, fara a mai pierde timp la salon. De asemenea este mereu la indemana, chiar si atunci cand pe urmatoare zi avem planificata o activitatea. Este usor de utilizat si rezultatele sunt pe o perioada mare de timp, la fel ca epilatul cu ceara traditionala, dar si economic in acelasi timp. Ca si dezavantaj, trebuie sa fii meticulos si sa ai rabdare pentru ca vei resimti altfel acest proces fata de la salon, pana te vei obisnui.

Epilarea cu ajutorul aparat de epilat ceara este o solutie la indemana si ofera confortul de a te epila cand ai nevoie, acasa. De asemena rezultatele sunt bune si eficiente o perioada mare de timp.