Foloseste aplicatia QRest de la Acqua Development!

symbol_upsellFoarte multa lume adora sa iasa in oras alaturi de familie sau de prieteni si sa petreaca momente deosebite fara a depune prea mult efort (ca in cazurile in care ii chemi pe cei dragi la tine acasa si trebuie sa te ocupi de mancare, curatenie, etc). Oricat de putine eforturi presupune iesitul intr-un local, aceasta experienta nu este neaparat lipsita de eventualele inconveniente, cum ar fi timpul de asteptare pentru a vizualiza meniul, apoi pentru a plasa comanda, apoi pentru a cere nota…

Oricat de experimentati si dedicati ar fi, chelnerilor si ospatarilor le este greu uneori sa se ocupe de toti clientii in acelasi timp, in special in orele aglomerate. Ce este de facut in acest caz, pentru a evita atat timpul de asteptare al clientului, cat si munca pana la epuizare a ospatarului? Ei bine, raspunsul este aplicatia QRest oferita de compania Acqua Development.

Ce este QRest?

QRest este o aplicatie cu ajutorul careia poti comanda in restaurant fara a mai fi nevoit sa astepti pana in momentul in care un chelner sau un ospatar este disponibil. Aplicatia QRest este gratuita pentru utilizatori – tot ceea ce trebuie sa faci este sa o instalezi si vei avea la dispozitie meniul localului in care te afli, preturile, informatii despre produsele disponibile si poze. Ai chiar si posibilitatea de a chema chelnerul cu ajutorul aplicatiei, nefiind nevoit astfel sa cauti mereu cu privirea un ospatar cand ai nevoie de el. Mai mult decat atat, vei avea la dispozitie nota de plata pe telefonul tau si vei sti astfel de la inceput cat aveti de platit atat tu, cat si prietenii tai.

Cum te va ajuta aplicatia QRest in cazul in care detii un local?

Daca detii un restaurant, un pub, un bar sau orice alt tip de locatie horeca, stii cat este de greu sa gasesti ospatari dedicati si cat poate fi de greu cateodata sa iti multumesti clientii. QRest iti pune la dispozitie meniul digital, mult mai usor de actualizat in cazul in care intervin schimbari, decat meniurile pe hartie. In plus, nu vei mai fi nevoit sa angajezi personal pentru orele de varf, insa comenzile clientilor vor fi preluate in cel mai scurt timp. Utilizand aplicatia QRest ii facilitezi si munca personalului tau, singurele atributii ce le vor ramane chelnerilor fiind servirea clientului si ridicarea notei de plata. QRest reprezinta si o modalitate prin care iti poti face cunoscut localul: poti lansa campanii de marketing pentru anumite produse iar clientii tai te pot recomanda pe reteaua de socializare Facebook, atragand astfel o clientela mai mare. Un alt avantaj il reprezinta preturile atragatoare: poti alege intre pachetul “Meniu Digital” ( 49 euro) sau pachetul “Comanda cu telefonul” (99 euro), platind o singura data! Clienti multumiti = vanzari mai mari, profit mai bun!

Fie ca esti client sau detii un local, QRest este modalitatea de a te mentine multumit. Alege aplicatia QRest de la Acqua Development pentru a beneficia de servire de calitate, intr-un timp mai scurt! Pentru mai multe informatii, te invitam sa vizitezi site-ul companiei sau contacteaza-ne utilizand informatiile de mai jos:

Adresa : Str. Mitropolit Nifon, nr 2, et 2, sector 4, Bucuresti

Nr tel: 0215/897.680

Adresa de e-mail: office@qrest.co.uk