Folii adezive pentru specialistii din domeniul productiei publicitare

Daca intrebi cativa oameni de pe strada, la intamplare, ce parere au despre reclame in general, vei primi cateva raspunsuri care se vor repeta. Unii vor spune ca le sunt indiferente reclamele, ca nici nu le plac, nici nu ii deranjeaza. Altii vor spune ca s-au saturat sa vada reclame peste tot si ca n-ar mai vrea ca emisiunile lor preferate de la televizor sa fie intrerupte de pauze de publicitate. Altii vor spune ca le plac reclamele, ca ii relaxeaza si ii amuza. Vor fi si oameni care vor recunoaste ca reclamele ii ajuta sa faca alegeri bune atunci cand trebuie sa cumpere diferite produse.

Pentru companii reclamele sunt importante, pentru ca le ajuta sa informeze consumatorii cu privire la noile lor produse, servicii si promotii. Reclamele insotesc lansarea unui produs nou sau a unui sortiment nou dintr-un produs existent. De foarte multe ori reclamele amintesc publicului tinta de existenta unui produs sau a unui serviciu si de experientele placute pe care le-a avut in trecut dupa ce l-a achizitionat.

Reclamele ajung la public prin intermediul unor specialisti in productia publicitara. La randul lor, acestia au nevoie de o serie de echipamente, consumabile si accesorii pentru a-si face treaba cat mai repede si cat mai bine. Astfel de produse se gasesc la Multisign, o firma specializata in comercializarea de folii adezive si alte bunuri folosite in publicitate si in signalistica.

Folii adezive de calitate

Compania Multisign are sediul in Brasov. Produsele sale se adreseaza specialistilor in productie publicitara si signalistica din toata tara. De la Multisign poti sa comanzi sisteme de gravare cu laser, folii adezive colorate, folii adezive decorative, folii pentru print digital, folii de laminare, folii pentru transfer, folii de termotransfer, materiale pentru gravura, accesorii de signalistica, stante pentru colturi, ghilotine, gravatoare mecanice, prese pentru termotransfer, ascutitoare cu freze, fierastraie circulare, sisteme de indoit plastic si sisteme de afisaj.

Dar oferta companiei nu se opreste aici. Toti cei care cauta produse de calitate pentru productia publicitara si pentru signalistica pot sa comande de la firma Multisign cuttere pentrui polistiren expandat si extrudat, coloranti pentru gravura, sisteme de prindere a materialelor, benzi adezive, freze pentru gravare, profile din aluminiu, suporturi pentru placute, cutter spuma, masini de gravat, laser de gravura, folii auto, magneti, ecusoane, medalioane pentru animale, brelocuri si plachete din lemn.

Compania Multisign ofera clientilor servicii de cea mai buna calitate: reincarcare de surse laser, debitare si decupare de materiale cu ajutorul laserului, procesare de materiale, inscriptionari textile, intretinere de echipamente, print digital si imprimare inkjet.

Ce fel de folii adezive poti cumpara de la Multisign?

Firma Multisign pune in vanzare mai multe tipuri de folii adezive: folii pentru colantari auto, folii adezive colorate, folii termotransfer, folii adezive translucide, folii de transfer, folii adezive decorative,  folii de laminare, folii pentru print digital, folii pentru table scolara si folii decorative pentru pardoseli. Furnizorii companiei sunt Smartquick, Linfor, Pixquick, Backframe, Clamper, Fisso Shot. Cele mai recente colaborari sunt cu producatorii KD din Italia si Rowmark din Statele Unite.