Folii adezive decorative de la Multisign – Pentru un decor frumos!

prod_metamark_frostPana cand nu ai locuinta ta, nu te poti bucura de nici un spatiu in care locuiesti! Cam asa gandim cu totii, nu? Ei bine, gresit! Eu am descoperit ca se poate sa-mi infrumusetez locuinta temporara cu bani putini si intr-un timp rapid. Cum asa? Datorita ofertei de la firma Multisign, constand in folii adezive decorative!

Folii adezive decorative pentru orice locuinta

Cand locuiesti intr-un camin studentesc nu poti face prea mari schimbari decorative. Cel mult cumperi un scaun si o masa si incerci sa-ti inveselesti camera cu cateva flori. Iar dupa ce te muti in chirie, nu-ti permiti sa varuiesti si sa vopsesti in culorile pe care le vrei pentru ca nu e locuinta ta. Acest lucru nu inseamna, insa, ca trebuie sa stai asa. Dimpotriva, exista solutii ieftine si la indemana pentru a-ti infrumuseta spatiul. Una dintre ele iti este oferita de firma Multisign si consta in folii adezive decorative. Eu le-am descoperit foarte repede, la o simpla cautare pe Google.

Nu doar ca nu am dat multi bani pe ele, dar am primit si un produs de o calitate foarte buna, perfect asadar pentru oricine. Cu ajutorul acestor folii adezive decorative am scapat de decorul monoton din locuinta. Le-am folosit in absolut toate incaperile din apartament, apoi am strecurat ici-colo cate un ghiveci sau un element decorativ si gata! Chiar si proprietarul apartamentului a ramas uimit de cat de usor am putut sa sterg “urmele” lasate de fostii chiriasi si cat de bine arata decorul.

Daca vrei si tu asa ceva, rasfoieste oferta Multisign si da comanda!

De altfel, ele pot fi comandate chiar si de firme si diverse cabinete. Intrucat imita geamul sablat, au o durata de utilizare indelungata si pot fi lipite pe suprafete plane ori usor curbate, sunt preferatele tuturor celor care se ocupa cu amenajari interioare.

De ce sa folosesti folii adezive decorative? 5 motive

Cand vrei sa faci o schimbare la birou sau in locuinta, achizitioneaza-ti si tu folii adezive decorative din oferta Multisign. Iata ce avantaje vei avea:

– au preturi reduse, potrivite pentru buzunarul tuturor;

– sunt de calitate foarte buna, avand o durata de utilizare indelungata (in exterior au o durata de utilizare de 7 ani);

– au aspect estetic placut;

– prezinta un coeficient de transmisie a luminii de pana 88%, impiedicand reflexiile nedorite;

– sunt folosite pentru a decora diverse suprafete transparente ori semitransparente (vitrinele magazinelor, oglinzi, usi din sticla etc.).

Mai trebuie mentionat faptul ca ele se lipesc fie cu apa, fie cu adeziv special (acesta impiedica formarea bulelor de aer, atat de inestetice).

Pe scurt despre firma Multisign

Firma Multisign are sediul in Brasov si se ocupa cu vanzarea de materiale, echipamente si accesorii necesare in publicitate si signalistica. Produsele sunt de foarte buna calitate, au preturi avantajoase si se pliaza pe cerintele tuturor clientilor. Luand legatura cu Multisign, vei beneficia nu doar de o oferta variata, ci si de consultanta privind achizitionarea de materiale.

Vrei o locuinta frumoasa? Ti-ar placea ca biroul sa arate si mai profesionist? Atunci da comanda de folii adezive decorative din oferta Multisign! Pentru mai multe detalii suna la numarul de telefon de mai jos.

 

Date de contact

Adresa: Brasov, bd. Brasovului, nr. 145, 505600 Sacele

Telefon: 0268.272.300