Fly Fox-Porti fier forjat, sau cum sa adaugi noblete casei tale!

porti fier forjatO constructie este pusa in valoare nu doar prin estetica si finisaje impecabile. Unul dintre cele mai importante elemente din cadrul costructiei este poarta. Daca pana nu de mult constructorii si arhitectii utilizau betonul si lemnul, astazi, cei mai multi prefera fierul forjat. Motivul? Este singurul material capabil sa transmita emotie si totodata, sa reziste mai mult decat constructia in sine. Vorbim deci, de cel mai frumos si mai durabil material pentru confectionarea portilor!

Daca ai hotarat sa adaugi un plus de originalitatea casei tale prin intermediul unor porti fier forjat, apeleaza la Fly Fox si alege din sutele de modele existente! Fly Fox, firma din Brasov specializata in comercializarea unei game variate de confectii fier forjat, mobilier si elemente fier forjat, iti pune la dispozitie  porti fier forjat confectionate cu mare grija pentru detalii!

Porti fier forjat-O alegere inspirata! Iata de ce

Portile nu mai sunt de mult simple elemente de delimitare a proprietatii. Portile au devenit un detaliu extrem de important in lucrarile de amenajare, de designul lor depinzand intreaga constructie! O poarta bine aleasa poate sa completeze in mod armonios constructia deja existenta sau din contra, o poate ruina. Poarta nu trebuie sa indeplineasca doar un rol de protectie ci si un rol estetic. Pentru partea estetica exista fierul forjat!

De ce porti fier forjat?porti fier forjat

Fierul forjat a devenit o moda- o moda la care tot mai multi pasionati de frumos fac apel! De ce este fierul forjat atat de apreciat? Simplu: pentru ca ofera o noblete aparte si un aer de epoca (imposibil de reprodus cu alte materiale)! In plus, comparativ cu lemnul sau fierul clasic, fierul forjat este mult mai rezistent la conditii dure de mediu. Comparativ cu poarta si gardul din lemn, poarta din fier forjat este mai ieftina si mult mai usor de intretinut!

Portile din fier forjat fascineaza prin complexitatea detaliilor (ornamente delicate si elaborate), prin culorile puternice ( ornamente in verde, roz, albastru, violet, etc.) si nu in ultimul rand, prin versatilitate. O poarta din fier forjat are capacitatea de a se adapta oricarui stil arhitectural, fie ca este vorba de unul clasic sau minimalist. De asemenea, portile din fier forjat ofera protectie si intimitate!

Fly Fox-Porti fier forjat. Sute de modele si preturi atractive!

porti fier forjatDaca vrei sa ai garantia unor adevarate opere de arta executate din fier forjat, apeleaza la Fly Fox si adauga ¨atitudine¨ proprietatii tale !

Fly Fox te intampina cu modele unice de porti fier forjat, toate create in ton cu exigentele cele mai inalte. In cazul in care vrei un model unicat, echipa Fly Fox executa inclusiv porti fier forjat la comanda. Modelele noastre conving printr-un design de mare clasa (simplu sau elaborat), rezistenta sporita impotriva uzurii si impotriva factorilor de mediu, fiabilitate si durabilitate.

Portile din fier forjat nu ruginesc si pot fi intretinute foarte usor de-a lungul timpului. Acestea pot fi realizate in culoarea originala sau pot fi vopsite in negru, alb, bronz sau alte combinatii.

In alegerea portilor, echipa Fly Fox iti pune la dispozitie inclusiv servicii de consiliere.

Intra pe www.fieruforjat.ro si comanda porti fier forjat la un pret bun!