FixKit – Adezivul de care ai nevoie!

0fea98212e09404051fe1718b34b63ffDaca esti in cautarea unor adezivi de calitate, FixKit iti ofera cei mai buni adezivi pentru lipire ce apartin diferitelor branduri si care iti garanteaza obtinerea rezultatelor dorite. Fie ca ai nevoie de adezivi pentru textile, de adezivi pentru lemn, pentru PVC, polistiren, pentru parchet, in stocul magazinului online vei gasi toate aceste produse la preturi accesibile pentru orice buzunar. Fiecare adeziv este recomandat pentru utilizarea intr-un anumit scop specific si este indicat sa se tina cont de acestea pentru ca lipirea sa fie permanenta. Caracteristicile sau proprietatile acestor produse vor satisface toate necesitatile tale. Ele ofera o lipire puternica, de durata, care va face fata unor actiuni exterioare, precum: umiditate, intemperii, socuri, etc. FixKit sta la dispozitia clientilor cu sfaturi si solutii profesionale, pentru a oferi tot ce este mai bun pentru acestia.

Adezivii pentru lemn sunt marca Bison si sunt recomandati pentru numeroase calitati, cum ar fi: rezistenta la apa, utilizarea pentru lipirea tuturor tipurilor de lemn, lemn de PAL, lemn laminat, dar si pentru lipirea cartonului si a hartiei. Pentru o eficienta crescuta a operatiunilor de lipire, trebuie sa te asiguri ca suprafetele sunt bine curatate, degresate si uscate. Se utilizeaza cu succes pentru constructiile din lemn, pentru lambriuri, parchet laminat si pentru imbinarile cu cepuri din lemn. Acesti adezivi sunt rezistenti la umezeala, iar dupa uscare devin transparenti.

Adezivii pentru polistiren vizeaza lipirea placilor sau elementelor confectionate din acest material, va fi durabil si va rezista in timp. Adezivii nu contin solventi, iar aplicarea se face doar pe o singura parte. Produsele sunt flexibile, rezistente la ciclurile inghet-dezghet, la socuri, la fisuri, la umiditate, sunt fine si elastice, au un grad inalt de impermeabilitate, aderenta foarte buna, sunt netoxice si au o foarte buna stabilitate, chiar si pe verticala.

Adezivii pentru PVC se utilizeaza cu succes pentru lipirea tuburilor, tevilor, conductelor, burlanelor, rigolelor, jgheaburilor, care sunt confectionate din PVC. Ei sunt foarte usor de aplicat, au o lucrabilitate buna si o adeziune excelenta, fara pierderi de material, se intaresc rapid si au o calitate superioara. Adezivii sunt fabricati in conformitate cu normativele in vigoare, oferindu-ti astfel calitatea unei lucrari bine realizate si durabilitatea imbinarilor respective.

FixKit, infiintata in Bucuresti, ofera clientilor o gama completa de solutii de fixare pentru domenii precum: materiale de constructii, aliaje, tehnica, sanitare, mijloace de transport, constructii si materiale lemnoase. Societatea FixKit distribuie en-gros organe de asamblare si fixare standard, burghie, adezivi, conectori metalici pentru lemn, abrazive si diverse alte elemente de fixare de cea mai buna calitate. Poti achizitiona sisteme de fixare, simplu si rapid, de pe site-ul firmei, intrucat ele sunt mereu la indemana ta.

Pentru mai multe informatii despre produsele oferite si in special despre adezivi de lipire, acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei FixKit! Atunci cand alegi astfel de produse, trebuie sa ai grija la diferite aspecte, de aceea, specialistii FixKit iti stau la dispozitie de fiecare data cand ai nevoie de sugestii sigure si profesionale. Achizitioneaza simplu si rapid adezivii de lipire oferiti de FixKit pentru a obtine rezultatele dorite!

 Datele de contact ale firmei FixKit

Adresa firmei: Prelungirea Ferentari, Nr.3, Sector 5, Bucuresti

Telefon: 021 450 03 03