FireDesign, seminee pentru toate gusturile!

cheminee-anjou-g-336x336cSeminee clasice sau deschise, seminee rustice sau moderne, seminee electrice, pe combustibil solid sau gazos, seminee pe bioetanol iti sunt puse la dispozitie prin intermediul companiei FireDesign din Ploiesti.

Pe langa faptul ca te vei bucura de diversitate si preturi bune de achizitie, echipa Fire Design se ocupa si cu montajul semineelor si ai si garantie.

In anotimpul rece, seminee sunt inima unei case

“Afara o vreme de plumb/ Si vantul imprastie ploaia,/Tomnatice frunze prin targ/ Alearga pe drumuri cu droaia”. Da, e toamna si vremea bacoviana aduna oamenii in case in jurul sobei si a unei cesti fierbinti de ceai. In seminee lemnele trosnesc, iar flacara jucausa isi arunca lumina palida pe paginile unei carti uitate pe fotoliu. Miroase a placinta cu mere, a cafea proaspata, iar de la bucatarie se aud povesti cu zane cum numai mama stie a spune.

Nu-mi pot scoate din minte aceasta imagine idilica, o imagine din copilarie, dar intiparita adanc in memoria si sufletul meu. Se spune ca lucrurile mici aduc cu adevarat bucuria si asa este. Nu ne trebuie mult ca sa fim fericiti, ba indraznesc, in numele meu desigur, sa afirm ca un semineu si lemnele trosnind a bucurie, o carte buna si familia alaturi este tot ce-ti poti dori in aceste zile de toamna cand noaptea coboara mai devreme, frigul se inteteste, iar ploaia se incapataneaza sa bata-n geam.

In copilarie focul se facea in sobe de teracota, iar caldura tinea intreaga zi, ba chiar si noaptea. Adesea, dimineata, inca gaseai jar in soba. Astazi, oamenii au optat pentru seminee imbinand astfel utilul cu placutul.

Una dintre placerile serilor lungi de toamna sau de iarna este sa privesc focul in semineu cum se joaca, cum se inteteste si-si trimite luminile si umbrele in toata incaperea si cum caldura lui placuta aduna in juru-i intreaga familie.

Da, iubesc anotimpul rece deoarece creeaza intimitate, oamenii se apropie mai mult unii de altii, povestesc, rad si petrec mai mult timp impreuna. Iar cu trecerea anilor, acestea sunt amintirile care conteaza si raman intiparite!

5 modele de seminee pentru toate gusturile

De unde mi-am cumparat semineul ma vei intreba. Ei bine, de la FireDesign, o companie din Ploiesti care vine in intampinarea ta cu numeroase oferte de seminee, modele diferite, dimensiuni si culori, stiluri diverse si preturi competitive.

Printre modelele pe care FireDesign ti le propune se numara:

  1. Seminee clasice. Sunt modele deosebite pentru persoanele care doresc sa mearga la sigur. Alegerea este perfecta, iar FireDesign te imbie cu modele dintre cele mai frumoase;
  2. Seminee futuriste. Sunt constructii imprsionante, au forme inedite si cu siguranta te vor impresiona. Daca esti o persoana nonconformista, in aceasta categorie vei gasi modelul potrivit;
  3. Seminee rustice. Persoanele care iubesc traditiile si naturalul pot opta pentru semineele rustice. Au un aspect deosebit care te vor incanta peste masura;
  4. Seminee moderne. Pentru locuintele moderne semineele moderne sunt exact ce ai nevoie pentru locuinta ta;
  5. Seminee deschise. Sunt spectaculoase, insa sigure in exploatare. Vei fi incantat de alegerea facuta.