Filtrele de apa Aquasana – cea mai buna alegere

Tii la sanatatea ta si ai grija intotdeauna la ceea ce bei? Iti doresti o apa curata si sanatoasa, direct de la robinetul din bucataria ta? Te-ai saturat de mirosurile ori gusturile neplacute cu care te confrunti uneori cand dai drumul vreunui robinet? Nu stii de unde poti face rost de sisteme de filtrare a apei profesionale, ori de purificatoare si dedurizatoare? Compania Enqan din Sibiu vine in ajutorul tau !aqua

Cu 13 ani de experienta in domeniul acesta, firma Enqan Sibiu iti ofera numai produse de calitate ridicata,  eficiente si cu o durata mare de viata. Foarte cautate in aceasta perioada sunt filtrele de apa Aquasana, produse ideale in cazul in care vrei sa elimini din apa de baut clorul, plumbul, impuritatile, parazitii rezistenti la clor si multi alti poluanti care iti pot afecta sanatatea. In plus, filtrele au calitatea de a elimina si mirosurile ori gusturile neplacute resimtite uneori in apa de la robinet.

Filtrele de apa potabila oferite de catre compania sibiana au la baza principiul de functionare selectiv, firma producatoare Aqusana folosind un proces de filtrare special, constand in combinarea filtrarii cu carbon activ, cu schimbul de ioni si cu filtrarea mecanica. Dupa ce iti vei achizitiona un astfel de filtru, vei constata aproape imediat  ca apa de la robinet isi schimba calitatea dar si culoarea, astfel investitia fiind una foarte profitabila.

Filtrarea apei de la robinet este metoda prin care iti protejezi sanatatea si faci in acelasi timp si economii considerabile. Cu apa filtrata de produsele oferite de firma sibiana sti sigur ca apa pe care o bei este buna, pura, de calitate, fara riscuri de imbolnavire ori intoxicatii.

In oferta firmei Enqan vei gasi filtrul de apa potabila AQ-4000, ce are capacitatea de 110 litri/ora de apa ultra filtrata, aceasta fiind ideala pentru consumul casnic.

Pachetul oferit la vanzare de compania Enqan din Sibiu include atat corpul filtrului de apa si divertorul de crom care se monteaza pe robinet cu tuburile flexibile, cat si cartusul dublu (cu doua filtre) si instructiunile de instalare si folosire.

Calitatea apei de la robinet  prin utilizarea acestui filtru iti este garantata, procesul de filtrare realizandu-se in mai multe etape. Filtrarea are la baza un set de doua filtre ce au in componenta lor carbon activ.

Sedimentele, adica impuritatile microscopice care tulbura apa si dau gust si miros neplacut sunt primele eliminate de catre unul dintre filtre, dupa care urmeaza inlaturarea clorului, substanta chimica prezenta in apa intr-o concentratie foarte mare.

Al doilea filtru are rolul de a inlatura poluantii precum plumbul ori substantele chimice sintetice. Plumbul este redus in cadrul unui proces de schimb de ioni, ionii de plumb daunatori fiind inlocuiti cu ionii de potasiu, care sunt benefici. Aceasta metoda de reducere a plumbului este ideala, astfel imbunatatindu-se considerabil echilibrul mineral al apei.

Cu filtrul de apa AQ-4000 poti folosi apa calda sau rece ca si pana acum, prin simpla deschidere a robinetului. Cand iti doresti apa filtrata la robinet trebuie doar sa tragi butonul dispozitivului (capat divertor) montat pe robinet. In acest mod apa trece prin filtru, se filtreaza si curge prin tubul secundar al capatului divertor.

In plus, in cazul in care, dintr-un motiv sau altul, nu esti multumit de produsul achizitionat, firma sibiana Enqan iti ofera si posibilitatea de a returna produsele in termen de 45 de zile, fara nici un fel de justificare. Tot ce trebuie sa faci pentru a-ti primi banii este sa atasezi solicitarii toate documentele fiscale corespunzatoare, inclusiv factura si chitanta primite la data achizitionarii.Filtru Apa AQ-4000

Pentru sanatatea ta si a familiei tale, alege unul din filtrele de apa Aquasana, o investitie in sanatatea ta si a familiei tale!

Contact:

Judeţ: Sibiu
Localitate: Sibiu
Adresa: Str. Litovoiu Voda 1
Telefon: 0800 0080140800 008014
0727 3282880727 328288

In momentul in care vei contacta firma, nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.