Filtre aer industria alimentara de la Facility Distrib!

3a127a4d5c9916cb9d6eb2d7dc071698Pentru industria alimentara se recomanda utilizarea unor filtre de aer de calitate oferite de catre Facility Distrib. Filtrele de aer pentru industria alimentara sunt utilizate in diversele procese de colectare a prafului si refulare a diversilor compusi din vapori. Aceste filtre nu se utilizeaza atat pentru mentinerea aerului curat in interior, cat si pentru reducerea cantitatii de noxe refulate in mediul exterior. Productia alimentara este reglementata prin mai multe legi si hotarari din punct de vedere al mediului de lucru ce trebuie asigurat si eliminarea din produse a factorilor daunatori sanatatii. Raportandu-ne la acestea, exista mai multe tipuri de filtre de aer pentru industria alimentara, menite sa aduca productia la parametrii necesari unei functionari in deplina siguranta si la calitatea impusa. A avea un aer curat nu este un lux, ci o necesitate in zilele noastre. Aceste filtre aer industria alimentara sunt necesare pentru a filtra praful sau noxele rezultate din procesul de productie a diferitelor industrii.

Necesitatea utilizarii filtrelor de aer!

Pentru prevenirea si combaterea contaminarii aerului in unitatile de industrie alimentara se pune baza pe curatarea si dezinfectia aerului, actiuni care se realizeaza prin intermediul filtrelor de aer. Filtrele de aer care retin suspensii si odata cu acestea si microorganisme, sunt controlate sub aspectul unei bune functionari, pentru obtinerea unei eficiente maxime in reducerea numarului de microorganisme. Filtrele se utilizeaza in primul rand in sistemele de ventilatie si de aer conditionat, pentru a asigura o circulatie continua de aer curat si steril in halele de productie, care sa mentina o buna sanatate a lucratorilor, dar si lichide si produse alimentare ferite de infiltrarea unor noxe sau compusi nedoriti. Apoi, se furnizeaza filtre speciale pentru colectarea prafului si filtrarea vaporilor de ulei, precum si filtre pentru aerul comprimat.

Aceste dispozitive sunt realizate din materiale de calitate si oferite la un raport avantajos calitate-pret. In majoritatea domeniilor industriale, filtrarea eficienta este un criteriu important pentru protejarea sanatatii oamenilor, a mediului inconjurator si a proceselor de productie. Societatile ofera sisteme de filtrare a aerului inovatoare ajutand la imbunatatirea calitatii aerului si cresterea productivitatii.

Cine este compania Facility Distrib?

Cu sediul in Bacau, compania Facility Distrib este un important furnizor de solutii din zona echipamentelor si consumabilelor industriale pentru industria alimentara si alte domenii. Societatea ofera sectorului de productie alimentara echipamente necesare pentru cresterea performantei si reducerea concomitenta a costurilor de intretinere. Compania distribuie echipamente prevazute cu sisteme de mentenanta predictiva, importata de la cei mai mari producatori din lume. Printre produsele distribuite se numara: schimbatoare de caldura, pompe, pasteurizatoare, ventile, robineti de proba si altele. Alta linie de distributie este cea de produse de spalare si dezinfectare in industria alimentara, produse de transmisie a puterii si alte echipamente si piese. Facility Distrib este partenerul potrivit pentru orice solutie tehnica ai avea nevoie. Reprezentantii firmei iti stau la dispozitie pentru a te ajuta sa alegi produsele potrivite, raspunzand prompt la orice cerere. Achizitioneaza filtre aer industria alimentara oferite de Facility Distrib pentru a mentine aerul curat in mediul de munca.

 

Datele de contact ale firmei Facility Distrib

Adresa firmei: Str. Gh. Donici, Nr.1, Bacau

Telefon: 0371 159 978

Email: office@facilitydistrib.ro