Fii sanatos! 9 motive pentru care sa folosesti produse naturiste

biozetStiai ca nici mai mult, nici mai putin de 75% dintre medici ar refuza sa se supuna chimioterapiei in cazul in care ar fi diagnosticati cu cancer? Oare de ce? Natural News ne dezvaluie ca in urma unor cercetari ce aveau la baza chestionarele, 3 din 4 oameni de stiinta si doctori ar refuza chimioterapia. De ce? Deoarece aceasta are efecte dezastruoase asupra sistemului imunitar, in special, dar si asupra intregului organism. In plus, chimioterapia nu este foarte eficienta, doar 2-4% dintre pacienti raspund la tratament, in mare parte fiind vorba despre o prelungire a vietii, nu despre o vindecare completa. In aceste conditii, incotro sa ne indreptam pasii pentru vindecare? Catre natura si produse naturiste!

Natura, farmacia cea mai dotata, si produse naturiste

“Sanatatea este un cuvant mare. Ea cuprinde nu numai corpul, ci mintea si spiritul si perspectiva unui om”, cum ar spune James H. West si nu putem decat sa-i dam dreptate. Ca sa fii cu adevarat sanatos din toate punctele de vedere trebuie sa ai un trup sanatos, o minte sanatoasa si sa fii un om integru.
Iar in ceea ce priveste trupul, natura si produse naturiste au grija de tine. Plantele medicinale au numeroase secrete care asteapta sa fie descoperite de catre oameni si medicina moderna pentru a lupta eficient impotriva bolilor, dar si pentru a le preveni.
Indiferent cat de mult ar evolua o civilizatie, aceasta nu poate uita ca depinde de natura si ca nu poate exista decat in si prin natura, de aceea reintoarcerea oamenilor in sanul naturii, spre terapiile naturiste, spre tratamente si practici naturiste reprezinta o necesitate pentru starea noastra de sanatate.
Te intrebi de ce sa apelezi si tu la produse naturiste? Deoarece:
1. Te ajuta sa previi si sa vindeci cancerul;
2. Lupta eficient impotriva hipertensiunii si afectiunilor cardiovasculare;
3. Diabetul si colesterolul marit nu au sanse in fata produselor naturiste;
4. Poti trata afectiunile hepatice si cele renale, afectiuni biliare si gastro-intestinale cu ajutorul plantelor;
5. Tulburarile nervoase isi gasesc si ele leac in natura;
6. Reumatismul, durerile articulare, obezitatea, bolile dermatalogice si cele respiratorii se pot vindeca cu ajutorul naturii;
7. Produse naturiste sunt utilizate in cosmetica pentru obtinerea frumusetii naturale, sanatoase pentru intreaga familie;
8. Copiii beneficiaza de un sistem imunitar de nota 10;
9. Natura iti pune la dispozitie si alimente sanatoase, dar si bauturi vitaminizante pentru o viata sanatoasa.

Produse naturiste de la Bio Zet

Stii cum se zice, “daca nu vine muntele la Mahomed, se duce Mahomed la munte”. Cam asa sta si situatia in zilele noastre. Poate ca nu reusesti tu sa-ti culegi plantutele pentru propria vindecare, insa poti apela la Bio Zet si, astfel, produse naturiste vin direct la tine acasa, aduse de catre un curier rapid.
Ce trebuie sa faci pentru a profita de gama larga de produse naturiste de la Bio Zet printre care se numara alimente, ceaiuri si tincturi, produse pentru copii, uleiuri esentiale si uleiuri vegetale, remedii naturiste si uleiuri de argan? Suna la numarul 0734-069.970 si bucura-te de o sanatate de fier!