Fii responsabil, alege Pacos Eco Colectare. Colectare deseuri reciclabile

colectare deseuri reciclabileGunoaiele aruncate la intamplare reprezinta principala sursa de poluare. Cu toate acestea, nu putini sunt cei care prefera sa arunce deseuri la intamplare, din ignoranta, decat sa apeleze la firme specializate in colectare deseuri.

Acest comportament irational este un adevarat pericol nu doar pentru mediul inconjurator, ci si pentru sanatatea umana. Un mediu plin de gunoaie inseamna boala si mizerie. Toate acestea pot fi evitate printr-o campanie de constientizare dar si prin colectarea deseurilor reciclabile.

Ai adunat o cantitate mai mare de deseuri si vrei ca ele sa poata fi valorificate? Te preocupa sanatatea mediului inconjurator? Nimic mai simplu: contacteaza-i  pe cei de la Pacos Eco Colectare, companie ce are ca principal domeniu de activitate colectarea si valorificarea deseurilor reciclabile, printre care: hartie, carton, sticla, cauciuc, plastic, materiale textile, doze de aluminiu, lemn, etc. Pentru activitati de colectare deseuri reciclabile, Pacos Eco Colectare, detine certificari ISO.

Pacos Eco Colectare iti pune la dispozitie servicii de colectare deseuri reciclabile in Ploiesti. Avand la activ nu mai putin de 300 de tone de carton si 200 de tone de plastic repuse in circuit, Pacos Eco Colectare este garantia pentru un mediu mai curat, mai civilizat, mai sanatos!

Colectare deseuri reciclabile-Pentru un mediu mai curat, mai sanatos!

Peturi si cartoane aruncate la intamplare si ¨munti¨ de gunoaie menajere. Cu aceasta imagine esti intampinat la intrarea in cartierele marginase, acolo unde gestionarea deseurilor ramane inca o problema departe de a fi rezolvata. Daca in centrul oraselor exista zone curate, periferia nu arata deloc bine. Motivul este simplu: oamenii prefera sa ¨scape¨ de gunoi intr-un mod nu tocmai adecvat, aruncandu-l in zone neamenajate.

Solutia nu consta in depozitarea acestuia pe locuri virane sau pe spatiile verzi, ci in colectarea selectiva si recilarea lui.

Colectarea si transportul deseurilor si a materialelor reciclabile reprezinta o componenta importanta in procesul de gestionare a deseurilor. Deseurile colectate ajung la centrele de reciclare, unde sunt mai usor si mai eficient valorificate.

De ce este importanta colectarea deseurilor?

Prin procesul de colectare a deseurilor se economiseste energie (economie la gaze naturale, carbune, petrol, electricitate). In plus, din gunoaiele colectate poate rezulta materie prima secundara si o noua forta de munca (industria manfacturiera, industria ambalajelor etc).

Cel mai important avantaj dat de procesul de colectare deseuri reciclabile este, bineinteles, reducerea nivelului de poluare. Printr-o gestionarea eficienta a deseurilor, scade automat cantitatea de gunoi si astfel poluarea. Rezultatul? Un mediu nu doar curat ci si sanatos.

Pacos Eco Colectare-Servicii complete de colectare deseuri reciclabilecolectare deseuri reciclabile

Locuiesti in Ploiesti sau in orice alta localitate  din judetul Prahova si vrei sa ai accesul la servicii complete de colectare deseuri reciclabile? Raspunsul il gasesti la Pacos Eco Colectare, companie care prin intreaga sa activitate a reusit sa reduca nivelul gunoiului si  poluarii din zona.

Pentru procesul de colectare si transport deseuri, Pacos Eco Colectare dispune de autoutilitare speciale. Odate ajunse la centrul de colectare, deseurile sunt valorificate prin procedee specifice, urmand ca apoi acestea sa fie reintroduse in folosinta.

Pacos Eco Colectare iti sta la dispozitie pentru toate tipurile de deseuri, fie ca este vorba de hartie, deseuri metalice, peturi, deseuri din sticla, doze din aluminiu, ori folie din polietilena.

Pentru informatii suplimentare cu privire la colectare deseuri reciclabile, acceseaza www.colectarehartieploiesti.ro.