Fierastraie de la Magnet Center

fierastraieDaca sunteti in cautarea de fierastraie, puteti sa va indreptati atentia catre firma Magnet Center. Aceasta are ca obiect de activitate oferirea spre vanzare de echipamente diverse pentru constructii dar si pentru alte domenii de activitate, cum ar fi echipamente pentru gradina, aparate de masurare, hidrofoare, sisteme de fixare si bineinteles fierastraie. Toate produsele pe care le puteti achizitiona prin intermediul acestei firme sunt de inalte calitate, provenind de la firme de renume mondial.

Cautati fierastraie? Magnet Center va ofere cele mai bune fierastraie la preturi accesibile

Magnet Center va pune la dispozitive o gama variata de fierastraie si diverse produse pentru acestea.

Fierastrau electronic pentru decupat cu pendulare 4329 Makita– daca utilizati acest model, beneficiati de numeroase avantaje: maner ergonomic cu suprafata cauciucata, conferindu-i confort sporit si control. Dispune de trei grade de pendulare a lamei si taiere liniara. Zgomotul si vibratiile sunt reduse. Are un capac de protectie cu rolul de a preveni imprastirea aschiilor. Turatia in gol este de 500-3100 de oscilatii pe minut, iar puterea absorbita este 450 W. Cumparand acest produs din categoria fierastraie, beneficiati de garantie de 24 de luni, daca sunteti persoane fizice si de 12 luni, daca sunteti persoane juridice. De asemenea, primiti pe langa fierastrau si 1 panza de fierastru necesara pentru decupat si o cheie hexagonala 3.

Fierastrau electronic pentru decupat 4327 Makita– are o putere absorbita de 450 W si lungime a cursei de 18 milimetri, turatia in gol variaza intre 500 si 3100 de oscilatii pe minut. Are maner ergonomic cu suprafata din cauciuc, iar unghiul de taiere poate sa varieze intre 0 si 45 de grade, stanga-dreapta. Acest fiereastrau nu face un zgomot foarte mare si are vibratii reduse.

Fierastru circular manual MT582 MAKTEC- are un design modern care permite evacuarea prafului prin partea opusa sensului de avans al masinii, puteti atasa o duza pentru a conecta aspiratorul; acest produs inclus in categoria fiereastraie, are o putere absorbita de 1050 W si 4900 de rotatii pe minut. Este un produs usor de manevrat, echipat cu levier pentru a putea fi reglata adancimea la care se face taierea si un ghidaj unghiular care poate fi folosit pentru taieri inclinate. Aparatoarea inferioara cu care este prevazut discul este confectionata din plastic, in timp ce tala este din otel. Daca comandati astfel de fierastraie, primiti 24 de luni de garantie, in cazul in care sunteti persoana fizica.

Fierastru electric cu lant UC 402A- are o putere absorbita de 1800 W si o viteza a lantului de 13.3 m/secunda. Utilizand fierastraie electrice cu lant aveti mai multe avantaje: designul si constructia acestora este comod, ceea ce le face usor de manevrat, manerul are perne de cauciuc incorporate, fiind antialunecare, lantul poate fi shimbat fara unelte, iar ungerea acestuia de realizeaza automat.

Numeroase alte modele de fierastraie, avand diverse functii si prezetand avantaje multiple in utilizare va sunt expuse pe larg pe site-ul sculesantier.ro.

Fierastraie de cea mai buna calitate, datorita firmei Magnet Center

Optati cu incredere pentru achizitionarea de fierastraie pentru uz propriu sau pentru desfasurarea activitatii intr- o firma, prin intermediul Magnet Center. Aveti garantia unor produse de calitate, preturi avantajoase si conditii avantajoase de livrare oriunde in tara.