Fibra optica cu sufa

logoIn cazul in care folositi la locul de munca fibra optica cu sufa, este evident ca aveti nevoie de o firma de la care sa cumparati acest produs la un pret cat mai avantajos. Puteti folosi fibra optica cu sufa pentru a realiza o retea de internet sau pentru transmisia datelor in siguranta. Pentru a beneficia de oferte avantajoase pentru fibra optica cu sufa, puteti sa apelati la firma Castel Distribution din judetul Ilfov.

Ce ar trebui sa stiti despre aceasta firma, care va ofera fibra optica cu sufa?

Castel Distribution a luat fiinta in anul 2002 si ofera produse de inalta calitate care pot fi folosite in mai multe sectoare de activitate: rezidential, retail si interprinderi mici si mijlocii. Prin seriozitate, perseverenta, eficienta si profesionalism, aceasta firma a reusit sa atraga clienti din intreaga tara, iar in prezent onoreaza comenzi catre persoane fizice si juridice din toate zonele Romaniei. Preturile produselor oferite de Castel Distribution sunt foarte avantajoase si sunt toate bugetele, astfel ca, daca doriti sa cumparati fibra optica cu sufa, puteti fi siguri ca aici veti gasi cele mai bune oferte de preturi. De la aceasta firma mai puteti cumpara echipamente de retelistica, instalatii electrice, acumulatori, stalpi de iluminat, instalatii termice si electrice, led-uri, cablu FTP etc.

Fibra optica cu sufa- definitie

O fibra optica cu sufa reprezinta o fibra realizata din plastic sau sticla. Se foloseste tot mai des in domeniul telecomunicatiilor, fiind preferata deoarece poate transmite un volum mare de date pe distante lungi.

Cele mai importante caracteristici pe care le are o fibra optica cu sufa sunt:

– prezinta protectie in fata razelor ultraviolete

– contine sufa metalica

– tensiunea maxima de intindere: 1500 N

– temperatura de lucru cuprinsa intre minus 40 de grade si plus 80 de grade Celsius

– lungime de unda: 1310 sau 1550 nm

Conditii avantajoase de livrare pentru fibra optica cu sufa

In cazul in care va intereseaza sa colaborati cu aceasta firma si vreti sa cumparati fibra optica cu sufa, trebuie sa stiti ca transportul acesteia se realizeaza prin intermediul unei firme de curierat rapid. Daca valoarea comenzii dumneavoastra pentru fibra optica cu sufa sau pentru alte produse. depaseste 1000 de lei, beneficiati de transport gratuit, in caz contrar, va trebui sa achitati contravaloarea transportului, in momentul in care primiti coletul. Persoanele care locuiesc in Capitala sau in zonele apropiate, beneficiaza de transport gratuit.

Datele de contact ale firmei Castel Distribution, prin intermediul careia puteti sa cumparati fibra optica cu sufa

Aceasta firma isi asteapta clientii la sediul sau din localitatea Popesti Leordeni, din judetul Ilfov si de asemenea in mediul virtual, la adresa castel.ro. Pentru informatii suplimentare sau daca aveti neclaritati, puteti sa luati legatura cu reprezentantii firmei, prin e-mail sau telefon. In cel mai scurt timp vi se va oferi un raspuns la solicitarile dumneavoastra. Asadar, puteti considera ca aveti de acum inainte un partener de incredere, pe care va puteti baza daca vreti sa cumparati anumite produse, intre care se numara si fibra optica cu sufa. Castel Distribution constituie cea mai inteleapta alegere.