Fatade ventilate

4b771d6339943fe64587a96c2221431cDetineti o cladire si doriti sa faceti o schimbare de design? Sau vreti un sistem prin care sa se reduca cheltuielile de mentinere a unei temperaturi optime atat vara vara, cat si iarna? Asta inseamna ca puteti folosi fatade ventilate. Dar ce inseamna mai exact fatade ventilate?

Fatade ventilate- definitie

Fatade ventilate – structuri din diferite materiale fixate la o anumita distanta de peretele cladirii printr-o structura de aluminiu sau otel pentru a face fata la fenomenele naturale (vand, ploaie, cutremur, radiatii, etc. ) si pentru a crea o arhitectura placuta, durabila si usor de întretinut.

Care sunt avantajele pe care le au aceste fatade ventilate?

Acest sistem de fatade ventilate are mai multe avantaje, dintre care merita a fi mentionate urmatoarele:

1. Aceste fatade ventilate ofera economie si eficienta crescuta de folosire a energiei;

2. Materialele asigura un micro-climat stabil în cladire, ceea ce înseamna consum mic de energie.

3. Orice fatade ventilate ofera ventilatie naturala a peretilor exteriori, izolatie fonica, rezistenta la foc ridicate, durata de viata similara cu a cladirii, permit accesul usor pentru realizarea reparatiilor si modificarilor

4. Montajul de fatade ventilatie este rapid, multe materiale sunt ˝autocuratabile˝, deci usor de întretinut.

5. Permeabilitatea vaporilor asigura protectie la canicula verii si gerul iernii, pastrandu-se astfel acel micro-climat placut si economic.

Ce materiale sunt folosite pentru fatade ventilatie?

Pentru a se realiza fatade ventilate se foloseste aluminiu compozit BOND, placi metalice, HPL (high pressure laminate), placi ceramice sau teracota. Aluminiul compozit, definit de utilizatori in mod uzual BOND, este realizat dintr-un miez mineral sau din polietilena, avand grosimi intre 2-6 mm si doua fete de aluminiu, fiecare cu grosimi intre 0,3 si 0,5 mm, atasate de o parte si de alta a miezului. Rezulta, astfel, un material cu proprietati deosebite, prezentat sub forma unor placi cu dimensiuni intre 3000 – 6000 mm lungime si 1200 – 2000 mm latime. HPL-ul e un material din hartie si rasini fenolice, mai multe hartii trecute prin bai de rasini, suprapuse, statute la presa 1 ora la 150 gr C. Rezulta un material foarte rezistent cu grosimi între 0,5 si 25 mm.

De unde puteti cumpara fatade ventilate?

Daca va intereseaza achizitionarea unor fatade ventilate de inalta calitate, puteti conta pe sprijinul oferit de compania Arcomglass din Bucuresti. Acesta  esteo companie privata romaneasca, care se ocupa cu proiectarea si productia de tamplarie de aluminiu, pereti cortina, fatade ventilate, usi automate, etc. Echipa Arcomglass se ocupa de tot ceea ce înseamna lucrarea în sine: proiectare, contractare, transport, montaj, mentenanta. Angajatii acestei firme sunt foarte bine pregatiti, au o vasta experienta in domeniu si au realizat de-a lungul anilor numeroase lucrari pentru diverse firme din tara. Daca doriti sa consultati portofoliul firmei, o puteti face accesand site-ul arcomglass.ro

Cum puteti lua legatura pentru a cumpara fatade ventilate cu firma Arcomglass din Capitala?

Pentru a afla detalii despre fatade ventilate si despre serviciile pe care vi le ofera compania, puteti vizita site-ul arcomglass.ro. De asemenea, puteti sa contactati reprezentantii firmei prin e-mail, fax sau telefon. Intr-un timp scurt veti primi raspunsul la solicitarile dumneavoastra.